Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Bazar Náhradní díly

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel scarabo a poslední změna proběhla před 7 roky a 6 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Fanda
    Člen
    (19 odpovědí)

Prosím o pomoc! Při letošním rybaření v Norsku se mi z multiku podařilo ztratit chromovanou záslepku hřídele řadiče, zkoušel jsem z jiného a byla menší ta moje je průměr 10 jemný závit.Nemáte někdo nefunkční multik ze kterého by se dala použít.Cenu respektuji.Děkuji za odpovědi.

scarabo
    Účastník
    (39 odpovědí)

Zdravím všechny,

při minulé výpravě mi ve Slammeru 360 začalo hrčet ložisko v překlapěči. Ložisko se točí, ale ten zvuk je strašný. Nyní bych rád vyřešil situaci a pořídil si nové. V ČR mometálně asi nesehnatelné (jednou jsem se protelefonoval na nějakého obchoďáka Pure fishingu, který byl dost nepříjemný, neochotný a vylezla z něj cena za ložisko tuším kolem 750,- + pošta bůhví odkud). Kdysi jsem sehnal od chlapů u Hobby G jeden kousek, který sebou vozím jako náhradní v případě smrti ložiska. (V partě máme celkem 5 Slammerů.) Zajímavé je, že 460, kterou jsem koupil pár let před 360, má odběháno mnohem více kilometrů a ložisko je ok.

Nevíte kde nyní sehnat ložisko, popř. na koho se obrátit? Jasně, na eBay je jich spousta, ale to poštovné… 🙁

Perfektní je, že je to nějaký atyp a v normálním obchodě na něj vždy koukají jak sovy.

Budu vděčný za jakoukoliv informaci.

Pavel

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Řeším to tu už dlouho,ale stále nic jsem nezjistil.Na to jak je to propagovany stroj tak já bych si ho znovu nekoupil.Jediný kdo zde byl ochotny byl pan Zapa,kterému těmto děkuji.Abych řešil u takového navijáku jestli mu není zima,tak sorry ale to už nikdy.Bohužel můj kamarad to řešil u půl roku starého ho a po vyreklamování to bylo to samé.

scarabo
    Účastník
    (39 odpovědí)

Myslím, že mému určitě zima nevadí a ani žádnému, co mají kolegové. Nicméně to ložisko v překlapěči je děsný. Do ostatních navijáku no-name pasují unifikovaná ložiska, která jsem nahradil nerezovými s keramickými kuličkami a šlape to parádně. Další možností by mohlo být vytvořit futro ze silonu jako to mají levnější Shimana a další výrobci. Ale nevím, jestli by to bylo to pravé. Nechápu, že 460 s tím problém nemá. Rok koupení byl  myslím tak 2012 a 360 zakoupená tuším 2015 to vzdala hned stejně jako kolegovo 560 koupená ve stejném roce… Že by se změnily výrobní postupy nebo použité materiály…???

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Bazar Náhradní díly

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...