Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -6°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -5°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 27°C
skoro jasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Na co vám berou POLACI?

« Předchozí 1 2 3 4
Patrik
30.11.2009 ID: 523808

Kde hledat tuto bojovnou rybu vím, ale zajímaly by mě Vaše oblíbené nástrahy. Budu Vám vděčný za jakékoliv foto nástrahy, která Vás nezklamala:-)Zajímají mě barvy, tvary a velikosti.

Jo a díky za rady s kellerama.

0
Odpovědět
milos
09.12.2009 ID: 1006998

Na živýho?

0

Odpovědět

Lipenak
09.12.2009 ID: 1006999

Přesně tak, u toho mola je stěna do cca 10metrový hloubky a ani to neměl u kytek (rostlin), aby z nich na to vylít. Vidíš je tam plavat a jen tak po něčem nevylítnou. Proto mi nejde narozum (ať byl živej, nebo mrtvej, tak měl tak 30cm vůli na monofilu u šňůry na parníky. Kdyby měl vůli plavat a unikat , tak to chápu, že ho sezobnul, ale takhle ?

0

Odpovědět

Radek Mašinda
10.12.2009 ID: 1007003

0

Odpovědět

milos
10.12.2009 ID: 1007005

To Lipeňák: Premýšlím o Podkově. Jsem sice skoro vyhraněnej polakofil, ale co jsem byl letos u Honzy, tak na Podkově stále byli keleři (už ne ty velký, ale 6,5 kg měli) a Honza mi vysvětlil co na Podkově mám dělat, takže co driift to jeden mazlik … leč skoro všichni se po 4-5m vedení vypnuli. Jasně – mohl jsem si hodně povolit brzdu, ale to taky není ono. Horní patro tlamy mají trvdý a dolní příšerně měkký – museli se vyříznout. Na Orklakenu jsem s tím měl úplně stejnej problém a pilkříky se mi nechtělo používat, tím spíš že jsem tam jel na pořádnýho polaka. Takže si myslím, že by to chtělo na obohatit berklinu o trojhák – Asi to vázat na Drachkoviče … brrr to je pracný :) Ještě ty vlny do toho a než bych to umotal tak bych měl snídani v klíně.

Vrací mě to k experimentům s woblerem se širokou lopatkou 4m forpasem a vlečným 300g olovem – hurá na Podkovu!

0

Odpovědět

Lipenak
10.12.2009 ID: 1007022

Ahoj Miloši, já tu zkušenost právě s kellerama nemám, protože ty mazlíci k metru na konci dubna tam prostě nejsou a polaci začínají v tu dobu teprve trochu líp zobat. Proto se letos těším jsem tam od 1 do 14 května a doufám, že se do nich trefím a i polaci budou mít větší apetit. Máš tady soukromou zprávu :o)

0

Odpovědět

milos
14.12.2009 ID: 1007108

Ahoj Lipeňáku. Taky jsem ti poslal soukromou zprávu - blbý je, že tahle novinka neukáže, jestli jsi jí četl.

0

Odpovědět

Lipenak
14.12.2009 ID: 1007110

Ahoj Miloši,

četl a ten den odepsal, ale jak tu píšeš nedá tí to žádné upozornění ani když jseš přihlášenej :o(

A ještě jak jsem dneska tady dal poznámku k těm mazáním zpráv, tak mi to vymazalo tu pro tebe. Obratem ti jí teď napíšu a můj soukromý mail je info@lipno-ukarla.cz

0

Odpovědět

honza dufek
15.01.2010 ID: 1007803

Moje ohlíbené nástrahy jsou Swimshad od Berkley, ale už nejsou k dostání a když jo tak draho.Na polaky preferuji přírodní barvy spíše do hnědava a černou (šest prvních barev zleva), nemám dobrou zkušenost se svítivě zelenou nebo křiklavé barvy. Vláčecí pilkříky jsou dobrá nástraha, ale jelikož polaky vyhledávám u chaluh, tak jich tam za sezónu hodně nechám, proto od nich začínám upouštět. Letos jsem si ripery na chytání začal dělat sám, první kousky jsme vyzkoušeli už na podzim, a neznám lepší pocit než byla první chycená ryba na vlastnoruční nástrahu..Na polaky proto přírodní barva nikdy nezklamala..

0

Odpovědět

Kolinak
17.01.2010 ID: 1007861

Ahoj Honzo,

nástrahy jsou to docela pěkný, jak jsou velký a jaký jigový hlavy k tomu používáš?

0

Odpovědět

honza dufek
17.01.2010 ID: 1007866

Mám rád radši těžší hlavičky, nerad čekám až to někam dopadne, a hlavně při odhozu a dopadu ti šnůra udělá ve vodě "pytel" s lehkou hlavičkou samozřejmě větší..proto já používám hlavičky od cca 40 gramů a těžší. Nejvíc asi padesátky nebo pětapadesátky na normální vláčku, do 30-40 metrů hloubky..Jinak dělám tři druhy, od deseti do třinácti centimetrů, budu je mít k vyzkoušení letos na Dolmoyi...Už aby, mám to za necelý dva měsíce..:)

0

Odpovědět

honza dufek
17.01.2010 ID: 1007868

mám rád tenhle typ hlaviček...

0

Odpovědět

honza dufek
17.01.2010 ID: 1007869

...ještě jedna rada: kápni když navlékáš ripera na hlavičku trochu vteřiňáku, nejlepší co se mi osvědčilo je lepidlo od Alteca,bude ti parádně držet a ryby ti to nebudou stahovat z hlavičky dolů..

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Háček MONSTER 10/0

Háček MONSTER 10/0
85 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Twister perleť 15cm - A

Sleva 6 Kč
Twister perleť 15cm - A
65 Kč
59 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Kinetic Pilkr Norske Pilken 300g

Sleva 10 Kč
Kinetic Pilkr Norske Pilken 300g
289 Kč
279 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.