Má někdo skušenosti s tímto multíkem
Wft offshore LW LD 20 RH.Chci kupovat nový tak prosím o radu nebo doporučit jiný podobný.Jezdím do Norska 1× ročně.Děkuji
Má někdo skušenosti s tímto multíkem
Wft offshore LW LD 20 RH.Chci kupovat nový tak prosím o radu nebo doporučit jiný podobný.Jezdím do Norska 1× ročně.Děkuji
Nekupovat, potřeboval jsem teď udělat na jednom záruční opravu. Autorizovaný servis WFT mě řekl, že nemá náhradní díly a že to neopraví. Dovozce mě řekl, že je to vina zákazníka a ať si poradím, jak umím, takže jsem byl za blbce já. Nechal jsem si opravit jinde a zaplatil jsem to. Multiplikátor WFT bych si nekoupil, protože jsou problémy se servisem.
Odpovědět
100 procentne souhlasim se Simem.Prijeli ke me 2 borci s novymi WFT-cky a jeden se rozhybal az po cca 200 stisknutich vypinace a druhy se nerozhybal vubec.Asi nemaji ani vystupni kontrolu:-S
Odpovědět
WFT jsem tedy zavrhl tak co dědy Peen321 Gt nebo Okuma convector45.díky za rady.
Odpovědět
Penn je jistota, o ničem bych nepřemýšlel. Mimochodem je i lehčí.
Odpovědět
Ahoj chlapci,nemáte někdo zkušenost s el. multiplikatorem Fladen Maxximus.
Díky j.
Odpovědět
multik Wft offshore LW LD 20 RH NEKUPOVAT! Můj kamarád ho použil jednou v Norsku a přestal fungovat ,zapůjčil jsem mu můj náhradní a do dneška i když byl v záruce nemá opravený. Je to už druhý rok a nemá dovolání. Kupuj u Michala a máš stoprocentní servis včetně údržby.
Odpovědět
[citace]jardak napsal:
Díky j.[/citace] Mám Fladen už 3 roky a jsem s ním spokojen.Nemůžu porovnávat s jiným protože v naší partě mám el.multík jenom já.
Odpovědět
[citace]jardak napsal:
Díky j.[/citace]
pěknej..8-)
Odpovědět
Podle mne a kamarádů, kteří mají Daiwa Leobritz 500MM jsou nadmíru spokojeni a zatím žádné poruchy ,asi je to jeden z nejlepších co jsou na trhu
Odpovědět
Bohužel, WFT je šrot co se týče multíků a servis katastrofa.Věčně nějaký problém, nebo nejsou díly.Nebrat:-E
Penn, nebo daiwa. Osvědčené.:-P
Odpovědět