Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Multiplikátor – jigging mode

• Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 5 roky a 9 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Zdravím. Četl jsem návod k elektrickému multíku shimano dendo maru plays k jeho módu jigging, našel jsem i pár videí a tak trochu nechápu jeho využití. Předpokládal jsem, že je to automatika na to abych spustil nástrahu do vybrané hloubky tak dal stopku, povytáhl nástrahu o něco výš, tam nastavil druhou stopku a spustil automat a multík bude sám navíjet a popouštět nástrahu aniž bych musel sahat na prut. Funguje to tak ? Dá se tahle funkce zapnout i do hloubky 10 metrů?

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (2 odpovědí)

Ahoj, tak to není. Pustíš do (nějaké) hloubky a zapneš jigging. Udělá to, že vždy o pár decimetrů povytáhne (asi tak o 3-4), počká vteřinu, povytáhne, počká vteřinu, povytáhne a počká cca 3 vteřiny. Pak totéž znova. Nepouští dolů… V 10 metrech (tuším, možná v 6) pod hladinou se tato funkce zastaví.

Je to logické – nemůže popouštět dolů, to bys taky mohl za chvíli viset při členitosti dna…

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Bezva. Díky. To taky stačí…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Multiplikátor – jigging mode

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...