zdravím všechny, potřebuji náhradní díl na tento mulťas, jedná se o
plastovou část s brzdou, která drží naviják v sedle prutu. Mulťák je stále funkční a je škoda ho vyhodit. Děkuji
zdravím všechny, potřebuji náhradní díl na tento mulťas, jedná se o
plastovou část s brzdou, která drží naviják v sedle prutu. Mulťák je stále funkční a je škoda ho vyhodit. Děkuji
Zdravím,
Zajímalo by mne jestli jsi sehnal ten díl? Také jsem si ulomil kus držáku a prý už se ani nevyrábí.
Odpovědět
Ahoj,
mám tenhle mulťák ve skříni, kdyby jste ho chtěli tak vám ho pošlu na náhradní díly, už ho nepoužívám.
Honza
Odpovědět
Nedávno jsem psal zda nemá někdo Corboss ve skříni navíc, že bych si ho koupil pokud by cena nebyla nějaká šílená. Škoda nikdo se neozval.
Odpovědět
čau všichni, posílám kontakt na servis Cormoran. Značkovka Vám už nepomůže, ale tenhle pán je velice seriózní a ochotný, dokonce pošle drobné díly poštou bez platby a pak mi do telefonu řekl "no tak mi pošlete třeba stovku", rád jsem poslal dvě
JOSEF CZERVONIAK
servissid@seznam.cz
00420 608 966 007
Raná 50, 439 24
Odpovědět
ty modrý 610 je potřeba po čase vevnitř přeložiskovat a makají spolehlivě dál. 610 je na servis podstatně jednodušší než 510. Přeložiskování 610 vychází cca na 150Kč:-D
Odpovědět
Dnes mám krásný den a to díku Honza8 je to bourák...Moc děkuji:-)
Odpovědět
[citace]os napsal:
čau všichni, posílám kontakt na servis Cormoran. Značkovka Vám už nepomůže, ale tenhle pán je velice seriózní a ochotný, dokonce pošle drobné díly poštou bez platby a pak mi do telefonu řekl "no tak mi pošlete třeba stovku", rád jsem poslal dvě
JOSEF CZERVONIAK
servissid@seznam.cz
00420 608 966 007
Raná 50, 439 24
[/citace] teď jsem od Pepika přijel,mohu vřele doporučit,dělá mě servis prutů i navijáků.Je to Raná u Loun.Pepa je borec,dělával v Semě,odborník.!!
Odpovědět
Tak to je super,mám to z Mostu kousek.Díky za kontakt,bude se hodit:-)
Odpovědět
[citace]Solny napsal:
Tak to je super,mám to z Mostu kousek.Díky za kontakt,bude se hodit[/citace] kam letos jedeš .? Já s klukama z Mostu na Titran..:-)
Odpovědět
To Respi:
Za 12 na Averoy, za 42 na Smolu a potom nekdy ještě v srpnu na Averoy. A kdy jedete na Titran?
Odpovědět
[citace]Solny napsal:
To Respi:
Za 12 na Averoy, za 42 na Smolu a potom nekdy ještě v srpnu na Averoy. A kdy jedete na Titran? [/citace]. Za 12. :-D
Odpovědět
[citace]PEN napsal: Solny, vem mě s sebou [/citace]
Péťo,letos to už asi neklapne:-?ale příští rok už snad jo:-P
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...