Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -3°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

MULTIPLIKÁTOR CORMORAN CORBOSS 610

zdravím všechny, potřebuji náhradní díl na tento mulťas, jedná se o

plastovou část s brzdou, která drží naviják v sedle prutu. Mulťák je stále funkční a je škoda ho vyhodit. Děkuji

Odpovědět

Zdravím,

Zajímalo by mne jestli jsi sehnal ten díl? Také jsem si ulomil kus držáku a prý už se ani nevyrábí.

Ahoj,

mám tenhle mulťák ve skříni, kdyby jste ho chtěli tak vám ho pošlu na náhradní díly, už ho nepoužívám.

Honza

Měl jsem dva,jeden maká,druhej daroval.:-|

Nedávno jsem psal zda nemá někdo Corboss ve skříni navíc, že bych si ho koupil pokud by cena nebyla nějaká šílená. Škoda nikdo se neozval.

čau všichni, posílám kontakt na servis Cormoran. Značkovka Vám už nepomůže, ale tenhle pán je velice seriózní a ochotný, dokonce pošle drobné díly poštou bez platby a pak mi do telefonu řekl "no tak mi pošlete třeba stovku", rád jsem poslal dvě

JOSEF CZERVONIAK

servissid@seznam.cz

00420 608 966 007

Raná 50, 439 24

ty modrý 610 je potřeba po čase vevnitř přeložiskovat a makají spolehlivě dál. 610 je na servis podstatně jednodušší než 510. Přeložiskování 610 vychází cca na 150Kč:-D

Dnes mám krásný den a to díku Honza8 je to bourák...Moc děkuji:-)

[citace]os napsal:

čau všichni, posílám kontakt na servis Cormoran. Značkovka Vám už nepomůže, ale tenhle pán je velice seriózní a ochotný, dokonce pošle drobné díly poštou bez platby a pak mi do telefonu řekl "no tak mi pošlete třeba stovku", rád jsem poslal dvě

JOSEF CZERVONIAK

servissid@seznam.cz

00420 608 966 007

Raná 50, 439 24

[/citace] teď jsem od Pepika přijel,mohu vřele doporučit,dělá mě servis prutů i navijáků.Je to Raná u Loun.Pepa je borec,dělával v Semě,odborník.!!

Tak to je super,mám to z Mostu kousek.Díky za kontakt,bude se hodit:-)

[citace]Solny napsal:

Tak to je super,mám to z Mostu kousek.Díky za kontakt,bude se hodit[/citace] kam letos jedeš .? Já s klukama z Mostu na Titran..:-)

To Respi:

Za 12 na Averoy, za 42 na Smolu a potom nekdy ještě v srpnu na Averoy. A kdy jedete na Titran?

Solny, vem mě s sebou :-)

[citace]Solny napsal:

To Respi:

Za 12 na Averoy, za 42 na Smolu a potom nekdy ještě v srpnu na Averoy. A kdy jedete na Titran? [/citace]. Za 12. :-D

[citace]PEN napsal: Solny, vem mě s sebou [/citace]

Péťo,letos to už asi neklapne:-?ale příští rok už snad jo:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!