Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel honzak a poslední změna proběhla před 9 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)
  • Autor
    poteh
    Člen
    (49 odpovědí)

Pořád nechápu jak ujedeš za 45 minut 350Km. Pouhým pohledem na mapu je to nepravděpodobné.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To honzak: No letos jsme jeli klasicky trajekty Puttgarden Rodby a Helisingor Helsinborg koncem června bez jakéhokoliv zdržení. Vyjeli jsme z Hradce v 6:30 a v Dombásu jsme byli v 5 ráno. Při dodržování rychlosti, žádná honička. Most a cesta přes Malmö je delší za stejné peníze. Ale zase vidíš jiné kraje:-D:-D:-D

Já bych to nehrotil, jeď jak to cítíš, na pohodu. Já se vždy nejvíc těším na hranice Švédsko – Norsko, to je takovej adrenalín a pak, když projedeš ta úleva…:-D:-D

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Step napsal:

To honzak: No letos jsme jeli klasicky trajekty Puttgarden Rodby a Helisingor Helsinborg koncem června bez jakéhokoliv zdržení. Vyjeli jsme z Hradce v 6:30 a v Dombásu jsme byli v 5 ráno. Při dodržování rychlosti, žádná honička. Most a cesta přes Malmö je delší za stejné peníze. Ale zase vidíš jiné kraje

Já bych to nehrotil, jeď jak to cítíš, na pohodu. Já se vždy nejvíc těším na hranice Švédsko – Norsko, to je takovej adrenalín a pak, když projedeš ta úleva…

Kluci dekuji. Jeste uvidime kudy pojedeme. Ja jsem pro trajekty , ale pan Zok je pro mosty 😅😅😅

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To honzak: Ještě jednu informaci na dálnicích mezi Drážďany a Berlínem a za Berlínem směr na Hamburk a Puttgarden dosti omezení až 8x oprava celých částí vozovek v jednom směru, takže 80 km/hod v dost dlouhých částech. Doporučuji jet z Drážďan na Lipsko, Magdeburg Hannover kolem Hamburku nahoru na Puttgarden. Zde bylo snad jen jedno omezení. Zajížďka malá a odsejpá to. Tady to předělávali v letech 2007 až 2009.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Step napsal:

To honzak: Ještě jednu informaci na dálnicích mezi Drážďany a Berlínem a za Berlínem směr na Hamburk a Puttgarden dosti omezení až 8x oprava celých částí vozovek v jednom směru, takže 80 km/hod v dost dlouhých částech. Doporučuji jet z Drážďan na Lipsko, Magdeburg Hannover kolem Hamburku nahoru na Puttgarden. Zde bylo snad jen jedno omezení. Zajížďka malá a odsejpá to. Tady to předělávali v letech 2007 až 2009.

Dekuji za upozorneni

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...