Zerp a Vilda už jsou na cestě. Jakmile se Zerpovi půjde přihlásit, tak se ozve s prvním reportem! Dnes je čeká večírek ve Francii.
Zerp a Vilda už jsou na cestě. Jakmile se Zerpovi půjde přihlásit, tak se ozve s prvním reportem! Dnes je čeká večírek ve Francii.
Hoši vydržte, to přijde, my jsme letos zase téměř vyhořeli na Bakkanu.Počasí prostě neporučíte a rybám taky.Kdyby jste chtěli vědět, kde se dá v Deltebre koupit za ečko litr dobrého vína tak je to za kruháčem za Lidlem prodejna farmářských produktů, víno tam mají v nerezových tancích rozlívané.
Odpovědět
Budeme bojovat, Máme domluveno chytání tuňáků 100kg + !!!! Romeo + jeden Němec nás vemou na TOP flek. Zítra bude příprava a pak 2 dny boje. Většinou mám kliku a vyjde to jako v Thailandu arapaima. Jinak nálada je skvělá a partička taky. Vilda je starej norskej kozák a tak se taky chová. zdravím Honzíka Podešvu-Máru-Sima- Šroubka a ostatní.
Z boje ve Španělsku zdraví ZERP
Odpovědět
8-O děkujeme za radu na víno !!!!! Budeme to potřebovat..... zítra tam zajdu .....:-D
Odpovědět
Zerpíku, tak je to Vilda nebo já (Kozák) :-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tuňáka 100kg++++ přeju všem lovcům.
Odpovědět
Klici, držím palce ať to vyjde. A i kdyby to náhodou neklaplo, tak se nic neděje. Dobrá nálada Vás jistě neopustí a i negativní zkušenost je k nezaplacení, třeba jako poučení pro příště.
Ale myslím že to nehrozí, vy to dáte ;-)
Odpovědět
Dobrá nálada je u kluků pořád..jde o úplně jiné věci..momentálně jsou bez ryb... Ještě, Já a Sim nechceme všechno zveřejnit..Počkáme, jak se kluci vrátí..ale stojí to za to...
Odpovědět
Řečí už kolem toho bylo dost. Tak už někdo napište, o co se jedná, nebo jste to měli vytáhnout v pravou chvíli. A to je, až se vrátí. Každý den si tu přečtu,že je tam nějaký problém, ale jaký, nechce nikdo říct. Proč??????
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
děkujeme za radu na víno !!!!! Budeme to potřebovat..... zítra tam zajdu .....[/citace]
A můžete tam taky natankovat , JZDáci tam mají nejlevnější naftu.:-D
Jinak vám přeji ty tuňáky 100++, ať to vyjde a nachytáte.8-)
Odpovědět
:-|to je výprava do nikam..?? to já tahám v Řecku takový tuňáčky..!!
Odpovědět
Kluci zítra vyrážejí na moře, už má být konečně dobré počasí..
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
to je výprava do nikam..?? to já tahám v Řecku takový tuňáčky..!![/citace]
Respi, na co je chytáš? Na woblera trolovaný za lodí? C chtěj v Řecku za povolení? Díky. Moc hezký rybky.
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
to je výprava do nikam..?? to já tahám v Řecku takový tuňáčky..!![/citace]
Nemáš více fotek s rybama z Řecka?
Odpovědět