Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Morské pstruhy v okolí Alta

Pomalycky sa začína sezóna na morske pstruhy, tak sem tam nejaku tu fotku pri hodím 😉 je možné že neskôr pribudnú aj lososy gorbuša

Odpovědět

Ivane zkoušel jsi už lososy Gorbuša, mám info, že už tam jsou.

Tady máte plandavku, na kterou to teď bere.

Měl bych prosím dotaz na mořské pstruhy. Na nachází se pstruzi i někde v okolí Tromso? Děkuji za odpověď.

@IvanNalta

Ahoj Ivane, díky moc za tohle vlákno i užitečné informace. Chci se zeptat, jak dlouho sezóna na mořské pstruhy a grobuše trvá? Budeme cestovat přes Altu na Nordkapp 25.8. a pak zpět cca 6.9. časově se můžeme dost přizpůsobit. Má smysl naplánovat zastávku v Altě kvůli rybolovu na tyto druhy ryb? Oplatí se zastavit na 3-4 hodinky a zkusit rybařit nebo je to náročnější a je třeba plánovat celodenní rybolov?

Díky, moc za info.

Tak už gorbuse dorazili aj do altafjordu, je to dosť šikovná ryba, bojovna, skáče meter nad vodu, výpady må brutálne 😁

+morské pstruhy 😉

Ivane zkoušel jsi už lososy Gorbuša, mám info, že už tam jsou.

Áno jasan, dnes mi ušlo asi 20 kusov, strašne mäkkú hubu to ma, lieta to jak raketa 😁😁😁

@IvanNalta Ahoj Ivane, díky moc za tohle vlákno i užitečné informace. Chci se zeptat, jak dlouho sezóna na mořské pstruhy a grobuše trvá? Budeme cestovat přes Altu na Nordkapp 25.8. a pak zpět cca 6.9. časově se můžeme dost přizpůsobit. Má smysl naplánovat zastávku v Altě kvůli rybolovu na tyto druhy ryb? Oplatí se zastavit na 3-4 hodinky a zkusit rybařit nebo je to náročnější a je třeba plánovat celodenní rybolov? Díky, moc za info.

Ahoj, no morské pstruhy vo fjorde je dosť ťažko chytiť tak neskoro, ak, tak jedine na muchu. Väčšinou sa pred 15.9 chytajú na ústí riek, potom sa nesmú. Ale na ústí riek len s povolenkou 😊

Co sa týka gorbuse v tom čase už hnije, mäso mení kvalitu, už nieje dobre.

Měl bych prosím dotaz na mořské pstruhy. Na nachází se pstruzi i někde v okolí Tromso? Děkuji za odpověď.

Ahoj, tromsø moc nepoznam, ale viem ze popri ceste určite fjordy stáva kopec muškarov, medzi alta a tromsø, bližšie k tromsø, sú tam 3 také dlhé tunely. Morské pstruhy treba hľadať pri väčších riekach 😊

Inak som zabudol, ale tento plechac sa mi osvedčil na gorbuse najviac 😊

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.