Pusťte nějaké info o zdejší lokalitě.Letos sem jedu prvně, tak hltám informace.
Pusťte nějaké info o zdejší lokalitě.Letos sem jedu prvně, tak hltám informace.
Tomu hovorím špatné správy.
Za 3 týždne sme na Hogsetu, tak snáď niečo znovu natiahne.
musím vymyslieť náhradnú variantu.
Neskúšal niekto lov na hĺbkach - mníci alebo kočky?
Odpovědět
Zdarec! Letos fakt děs běs... dalo se chytat jen v noci (jindy prostě nebraly) a to jen menší Kellery na vláčku nebo troling za lodí. Takto se jich dalo nachytat dost (bedny plný, ale to není úplně to kvůli čemu tam jezdím). No, nedá se nic dělat, letos žádná metrová raketa:-(
Odpovědět
K zelené pastelce jezdilo chytat dost rybářských člunů takže zřejmě ryby nejsou poblíž nikde jinde.
Odpovědět
to Vydra:taky nám braly většinou v noci a na vláčku,letos oproti jiným rokům ůplně jiný.
Hlavně,že ste v poho doma.
Oblek mi neper!!!!Vyperu si ho doma sám,zavolej mi a domluvíme sa,kdy mi dovezež ty věci.
Odpovědět
to Vydra:dovez to příští týden,stojan si bere ještě do Norska Stipko,já právě valím do Holandska,tak
nebudu doma,potom sa ozvu.
Odpovědět
to Stipko/zitra valim dom,tak si brnknem a domluvime sa.V utery to bude nejlepsi.
to Vydra/pristi tyden do konce tydne to dovez,zatim cus
Odpovědět
Konečně sa mi to povedlo :)
Zde máte počasí v Gjemnes :)
Odpovědět
Musíte dojet k mostu,který vede na ostrov Bergsoya,přes kruháč rovno a asi po 100m doprava a vjet na cestu,která vede kolom bílého domu,ten je po levé ruce,no a pořád rovno za nosem a sjet dolů ke fjordu,ste na místě,uvidíte chatu po levé straně.
Odpovědět
Cesta do Gjemnes po E6,ale to je na každém,kama pojede,my jednu cestu jedem po E6 a jednu po E3 Cesta do Gjemnes
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...