Pusťte nějaké info o zdejší lokalitě.Letos sem jedu prvně, tak hltám informace.
Pusťte nějaké info o zdejší lokalitě.Letos sem jedu prvně, tak hltám informace.
to Vydra:máš to nachystané,máti Tě bude čekat a předá Ti to,bude čekat od 13.00 do 14.30 tak sem jí to dneska řekl :)
Odpovědět
to vydra:přímo proti kamenolomu od břehu nevim,cca 100m,ale nejlépe echolotem najít členité dno pak už to bud´stoupá k břehu nebo naopak klesá, je tam takový kopec cca 90m hloubka.pokusim se nějak to označit na mapě.Jj měl jsem pilkry s dvěma trojháky a na spodní trojhák jsem dával kousek masa z makrely,pěkně odleželý na slunku) a o dno klepat. Pustil jsem to na dno chvilku klepal o dno pak povytáhl cca o 2 metry a zas zpět,no a byl tam kluk, sundal jsem ho a znova dvakrát klep o dno a znova.)
Odpovědět
červený flek je zhruba ta oblast, ale chce to podle sonaru najít tu členitou část pak směrem zpět k chatě je rovina a tam už ani ťuk.Ale snad už tam budou taky hejna tresek né kluci?)) My měli smoldu no.
Odpovědět
A my dost špatné počasí,ale to sou ryby :),potom sa to začalo lepšit
Odpovědět
Hoši, já sice mníky s pilkrem nechytám, ale kámoš, co dával maso na pilkra, tak mu často z něj padali a nebo je nezaseknul. Pak mu někdo poradil dát místo trojháčku jen jeden velký jednohák a po záběru hned sekat a od té doby se mu hodně zvýšilo procento vytažených ryb.
Odpovědět
právě mi došlo pár foto,ale ještě to není komplet
Pavel 64cm
Odpovědět
Vojta a Jara nejstarší členové,tresky 97 a 102,treska 97 vylovena na silon 28-Vojta na to chytal,sice sme to nechápali,ale je to tak :)
supr kluci
Odpovědět
to Sroubek: "Vojta a Jara nejstarší členové,97 a 102" - Na ten věk vypadají celkem dobře:-))
Odpovědět
to Salmon:to sem čekal,že se někdo chytne :),přepišu to :)
Odpovědět