Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
jasno

More og Romsdal – chata Hogset

Pusťte nějaké info o zdejší lokalitě.Letos sem jedu prvně, tak hltám informace.

Odpovědět

SMS od Šroubka: "Velice proměnlivé počasí. Ryby jsou na echolotu, ale zatím propadák."

Tak doufám, že se mu to tam zlepší a začnou chytat ty "černé tuňáky"!!!

Info pro Šroubka,za špatného počasí se dalo chytat za přílivu i z břehu za chatou podél oplocení,nebo jsme šli pod most,chytili jsme převážně poláky nebo obecňačky.Když jsme je zabíjeli tak jim z tlam vypadávaly zbytky krabů,některé tresky měly přes 70 cm.Myslím že z břehu to byly pěkné úlovky.

Tak zítra a pozitří bude v Gjemnes parádní počasíčko, skoro bezvětří.To ani šroubek nenapíše, jak bude do noci kuchat.

Má někdo vyzkoušeno kde se dá poblíž chaty připojit na net?

Tiež som to už zisťoval. Jak som pochopil Šroubka, tak nie.

Přímo v chatě není připojení, ale třeba nějaká místní wifi bývá všude. Vloni sem se třeba chodil připojit k obchodu.

Není tam připojení, ani jsem si letos počítač nebral, protože místní śíť je asi až v Batnfjordsoře a tam teda jezdit kvuli netu asi neni moc sexy))...Taky jsem zvědav jak to bude na této chatě dál, majitel je rozvedenej a vubec nevěděl co bude za rok když jsme si chtěli rezervovat termín(( no uvidíme.

to Sob: Můžeš prosím upřesnit. Podél jakého oplocení a pod mostem jste chytali u pilířů? Na co jste chytali a jak? Jaká nástraha? Nechat dopadnout na dno nebo ve sloupci? Trhali jste často, když jste chytali ze břehu? Lepší dát asi silon a urvat to než stříhat šňůru.

Inet tam opravdu není.

Právě mi přišla sms od Šroubka:
"Počasí se totálně zlepšilo a aktivita je o trošku lepší. Ráno něco málo chyceno. Pojíme a jedem až do noci. Uvidíme."

Snad se jim to obrátilo k lepšímu:-) Ještě ty macky a bude to.

Zítra a pozítří jsou určitě na vodě, předpověď mají už lepší.

Tak zitra ma sroubek posledni sanci na ulovky. Drzime palecky.

Přišla mi sms od Šroubka:
"Ahoj, konečně se karta obrátila. Včera jednoskvrna 65, obecné 102,97, keler 87 a spoustu keleru do 60cm. Včera se nam dařilo, ja lapal ty menší kelery, počasí super."

Jo, jo šroubek chytá ty malý a my tam jedeme na ty velký:-) Kde to nachytali? V Batnfjordu?

To Vydra: to netuším, celou sms jsem sem dával. Nic víc nenapsal. Sám pak poreferuje:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.