Pusťte nějaké info o zdejší lokalitě.Letos sem jedu prvně, tak hltám informace.
Pusťte nějaké info o zdejší lokalitě.Letos sem jedu prvně, tak hltám informace.
Ahoj všichni, máme 1-2 volná místa na 14-dní 30.7.-14.8.2010 do této lokality - vše zajištěno (trajekt,jídlo .....).Může jet i rybář/rybářka s dítětem, 2 děti s námi jedou, tak se nebude nudit. V případě zájmu mi pošlete soukrou zprávu s tel.,ozvu se.
Odpovědět
Na chatě jsme zatím bez náhodných makrel a pár mníku bez ryb. Včera jsme ani nevyjeli kvuli
33 knot poryvů větru. Jinak s přestávkama prší ale to nevadí. Čekáme kdy začnou kousat.
Odpovědět
Nesháníte se trochu pozdě :-) ? Na rok 2010 se asi už nikdo hlásit nebude.
Odpovědět
No jo, tyhle časové skoky mi nedělají dobře. Opravdu jsem si nevšiml, že mezi příspěvky je 8 let.
Odpovědět
Zdravim z Einset nedaleko Hogsetu.Jsme tady od 11.zari a musim rict ze tak nepriznive pocasi jsme jeste nezazili co se tyka stredniho norska.Na kazdodenni dest jsme si zvykli ale vitr byl tak silny ze jsme se nemohli kvuli vlnam dostat na lovna mista.Z deseti dnu jsme se tam dostali trikrat,jinak jsme se pohybovali v zavetri kde jsme nalovili alespon makrely.Presto nam stacilo trikrat vyjet a nalovili jsme dostatek ryb.Stikaci brali jak na bezicim pasu.Ulovilo se i par obecnacek nej mela 10 kg,par lengu nej 98 cm,brali i pekni polaci.Nakonec i pres neprizen pocasi spokojenost.
Odpovědět
ČAu Luboši(skrkun) , jak to tak tady čtu , asi můžeš být rád , že jsi ty 3 dny vyjel . Je to katastrofa , když se člověk celou dobu těší na vysněný odpočinek a nakonec se na vodu kouká jen ze břehu nebo z chaty .
Přeji Všem , aby se počasí co nejdříve zlepšilo .
D
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...