Pusťte nějaké info o zdejší lokalitě.Letos sem jedu prvně, tak hltám informace.
Pusťte nějaké info o zdejší lokalitě.Letos sem jedu prvně, tak hltám informace.
v klidu :) to co mi kluci píšou,tak to bude super,najeli velcí keleři a napřed samozřejmě sledi a sviňuchy,pokud vyjde počasí,tak to bude super,neboj Radku.
Mám skoro deně info o této lokalitě :)
Nemám tento týden info přímo z chaty,ale od kluků co byli pod mostem a motali sa kolem :)
Odpovědět
Už jsem mrkal, že dobrý místa jsou hned u baráku.Nebyla by marná mapka s top fleky.
Odpovědět
Ahoj Šroubku. Kedy ideš?
Máš ešte iné info, ako na týchto stránkach?
Sem s nimi.
My to máme za 48 ale už to začína variť :-)
Odpovědět
to Stipko:mám info :)
jedeme příští týden,ryby tam sou,počasí je tam letos chladné.
Echolot minulý týden klukům ukazoval velké ryby,bohužel počasí a možná aj ta sopka,vítr atd.Co vím,tak ryba je tam.Pokud sou v Bettenfjordu,tak to bude mazec :) Keleři se tam motají pořád :)
Odpovědět
Batnfjord, Hobitku! Kolik letos zlámeš prutů. Loni to byly myslím dva ne?:-)
Odpovědět
to Vydra:bylo to před loni a během dvou hodin klekly dva:),loni to bylo bez zlomenin.
Vím,sou v Batnfjordu,pokud počasí dovolí,na první tři dny to máme špatné,ale podle té pedpovědi
se nejde orientovat týden dopředu.
Odpovědět
v půlce týdne budu mít aktuální info přímo od kluků co sou na chatě,tak dám vědět.
Odpovědět
Takže jsme dorazili minulou neděli.Počasí do čtvrtka luxus na duben, pak vítr a déšť...o rybách zde psát nebudu) děs... no ale každý rok nemůže být happy že))) prostě nebyly no a projel jsem všude. jen brosma z hlubin v kvernesfjordu naproti kamenolomu zhruba ve 100m, tam jsem vytáh hned tři za sebou)...jinak pár lengů, ale keler pěknej nic, a dorši jeden 120 a pak už pár malých šmudliků)...Tak uvidite kluci, snad to bude lepší)
Odpovědět
to Raca:přesně tak,každý rok je jiný,co mám info,tak se tam motají velcí keleři,tak uvidíme
Odpovědět
právě mi přišlo info přímo z Norska,velcí keleři sou pořád v Betenfjordu,to je od naší chaty cca 7km
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...