Posíláme vám pár foto,z nové rybářské výpravy do neznáma.
Tipněte si,kde se zrovna nacházíme....
Posíláme vám pár foto,z nové rybářské výpravy do neznáma.
Tipněte si,kde se zrovna nacházíme....
No šroubes Preparátor spíš chtěl vědět co všechno je zahrnuto za služby v tom průvodcování :-P:-D:-P
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
MifakM napsal:
A ten ostrov kolem kterého jste trolovali se jmenuje Isle Old Ulcinj (Ostrov Stary Ulcinj)
Je to tak...,zítra ti dáme další hádanku...[/citace]
A co ta Solila ? Taky jsem uhod?
Odpovědět
zdravím team Rybolov Norsko, pěkný fotky, teplo závidím, ale chybí mě foto ryb..., je to asi jak jsem předpovídal, moře je vybrané..... zítra jedu lovit tak vyhlašuji soutěž kdo víc..... Zdraví Pavlis
PS : užijte si to chlapáci....
Odpovědět
[citace]pavlis napsal:
zdravím team Rybolov Norsko, pěkný fotky, teplo závidím, ale chybí mě foto ryb..., je to asi jak jsem předpovídal, moře je vybrané..... zítra jedu lovit tak vyhlašuji soutěž kdo víc..... Zdraví Pavlis
PS : užijte si to chlapáci....[/citace]
Díííkes Pavle...je tu opravdu super..úlovky ryb zveřejníme až poslední den pobytu...
Jdeme se podívat do hospůdky...zdůůůř...
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Díííkes Pavle...je tu opravdu super..úlovky ryb zveřejníme až poslední den pobytu...
Jdeme se podívat do hospůdky...zdůůůř...
[/citace]
;-);-);-)...moc si nevěříme, takže když to nebude vycházet, poslední den se vydáme na tržnici abychom zachránili situaci a nevypadalo to jako že výprava byla víc o hospůdkách než o rybách :-D
Odpovědět
[citace]northwolf
...moc si nevěříme, takže když to nebude vycházet, poslední den se vydáme na tržnici abychom zachránili situaci a nevypadalo to jako že výprava byla víc o hospůdkách než o rybách [/citace]
To je volný překlad Šroubkových slov ? :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]MifakM
To je volný překlad Šroubkových slov ? [/citace]
Jasně :-D
Odpovědět
to Šroubes::-D tak tam jsem byl s rodiči v roce 1969!!! už tehdá jsem chytal různý mořský potvory,škeble,ryby..8-) to je hrozně let,fuj:-D:-P
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...