Hasvik, NO
temperature icon 9°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Monte Negro, lov tuňáků

Posíláme vám pár foto,z nové rybářské výpravy do neznáma.

Tipněte si,kde se zrovna nacházíme....

Odpovědět

náš průvodce Bibiana...

Vilda stále v dobré náladě..

Šroubek v jednom kole...

zde jdeme dneska na pivíčko,jen za 0.78eu,protože je po sezoně a možná budeme jediní hosté..

Team RYBOLOV NORSKO se loučí a vyráží do ulic...

Tipnu i že 1. a 7. fotka (na té první straně) je přírodní rezervace Solila v Černé Hoře. Takže pokud jste nejeli až do té Albánie, pak jste někde tam.

Ještě mě napadla jedna věc a to, že to berete jako poznávačku, takže na každém místě budete 1-2 dny a projedete Chorvatsko-Černá Hora a Albánii.

Podle posledního popisu a posledních fotek bych řekl, že jste momentálně v Černé Hoře ve městě Ulcinj případně Dolni Štoj

Jo a ještě si tipnu že bydlíte v Apartmánech Cungu nebo Apartmánech Ada Bojana :-D

Pokud nespíte přímo na lodi a nekotvíte na hranici mezi Černou Horou a Albánií :-D

to šroubes. vás omámilo řecko als.thasos? kos? no nevim složitý:-|:-|:-D

ale ryby tam jsou..!8-)nekecam i baracudy.......8-)

[citace]MifakM napsal:

Tipnu i že 1. a 7. fotka (na té první straně) je přírodní rezervace Solila v Černé Hoře. Takže pokud jste nejeli až do té Albánie, pak jste někde tam.

Ještě mě napadla jedna věc a to, že to berete jako poznávačku, takže na každém místě budete 1-2 dny a projedete Chorvatsko-Černá Hora a Albánii.

Podle posledního popisu a posledních fotek bych řekl, že jste momentálně v Černé Hoře ve městě Ulcinj případně Dolni Štoj[/citace]

Bingo,sme v Černé Hoře...

Je to opravdu krásný kout země a zatím poznáváme jak se zde chytají ryby a vše co se týká lovu ryb na Jadranu,řece Bojaně atd.atd..

[citace]sroubek282 napsal:

náš průvodce Bibiana...

[/citace]

Šroubku to je opravdu Váš průvodce ? 8-O , co já jen dělám tady:-(

A ten ostrov kolem kterého jste trolovali se jmenuje Isle Old Ulcinj (Ostrov Stary Ulcinj)

Mapa

[citace]Preparator napsal:

sroubek282 napsal:

náš průvodce Bibiana...

Šroubku to je opravdu Váš průvodce ? , co já jen dělám tady[/citace]

Ano je,dneska ráno sem byl velice mile překvapen..

lidi sou zde velice ochotní a vstřícní...poradí,vysvětlí,pokecají,prostě supr poznávačka...

[citace]MifakM napsal:

A ten ostrov kolem kterého jste trolovali se jmenuje Isle Old Ulcinj (Ostrov Stary Ulcinj)[/citace]

Je to tak...8-)8-),zítra ti dáme další hádanku...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.