Posíláme vám pár foto,z nové rybářské výpravy do neznáma.
Tipněte si,kde se zrovna nacházíme....
Posíláme vám pár foto,z nové rybářské výpravy do neznáma.
Tipněte si,kde se zrovna nacházíme....
zde jdeme dneska na pivíčko,jen za 0.78eu,protože je po sezoně a možná budeme jediní hosté..
Odpovědět
Tipnu i že 1. a 7. fotka (na té první straně) je přírodní rezervace Solila v Černé Hoře. Takže pokud jste nejeli až do té Albánie, pak jste někde tam.
Ještě mě napadla jedna věc a to, že to berete jako poznávačku, takže na každém místě budete 1-2 dny a projedete Chorvatsko-Černá Hora a Albánii.
Podle posledního popisu a posledních fotek bych řekl, že jste momentálně v Černé Hoře ve městě Ulcinj případně Dolni Štoj
Odpovědět
Jo a ještě si tipnu že bydlíte v Apartmánech Cungu nebo Apartmánech Ada Bojana :-D
Pokud nespíte přímo na lodi a nekotvíte na hranici mezi Černou Horou a Albánií :-D
Odpovědět
to šroubes. vás omámilo řecko als.thasos? kos? no nevim složitý:-|:-|:-D
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
Tipnu i že 1. a 7. fotka (na té první straně) je přírodní rezervace Solila v Černé Hoře. Takže pokud jste nejeli až do té Albánie, pak jste někde tam.
Ještě mě napadla jedna věc a to, že to berete jako poznávačku, takže na každém místě budete 1-2 dny a projedete Chorvatsko-Černá Hora a Albánii.
Podle posledního popisu a posledních fotek bych řekl, že jste momentálně v Černé Hoře ve městě Ulcinj případně Dolni Štoj[/citace]
Bingo,sme v Černé Hoře...
Je to opravdu krásný kout země a zatím poznáváme jak se zde chytají ryby a vše co se týká lovu ryb na Jadranu,řece Bojaně atd.atd..
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
náš průvodce Bibiana...
[/citace]
Šroubku to je opravdu Váš průvodce ? 8-O , co já jen dělám tady:-(
Odpovědět
A ten ostrov kolem kterého jste trolovali se jmenuje Isle Old Ulcinj (Ostrov Stary Ulcinj)
Odpovědět
[citace]Preparator napsal:
sroubek282 napsal:
náš průvodce Bibiana...
Šroubku to je opravdu Váš průvodce ? , co já jen dělám tady[/citace]
Ano je,dneska ráno sem byl velice mile překvapen..
lidi sou zde velice ochotní a vstřícní...poradí,vysvětlí,pokecají,prostě supr poznávačka...
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
A ten ostrov kolem kterého jste trolovali se jmenuje Isle Old Ulcinj (Ostrov Stary Ulcinj)[/citace]
Je to tak...8-)8-),zítra ti dáme další hádanku...
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...