Ahoj, letos jedu v srpnu s rodinkou do Norska. Myslíte si, že má cenu brát do stř. Norska tuto montáž na halibuty Savage Nordic Bait Fish Halibut 300g Je tam šance nějakou placku vysedět. Nebo je to spíš montáž více na sever?
Ahoj, letos jedu v srpnu s rodinkou do Norska. Myslíte si, že má cenu brát do stř. Norska tuto montáž na halibuty Savage Nordic Bait Fish Halibut 300g Je tam šance nějakou placku vysedět. Nebo je to spíš montáž více na sever?
Ve středním Norsku je halibutů sice méně než na severu, ale i tady, když mu skřížíš dráhu, tak záběr dostaneš. Ptej se na místa, kde se obvikle halibuti loví a možná se ti zadaří.
Odpovědět
Docela by mě zajímalo jakou máš motivaci zaplatit za 300 g barevného olova + kousek silonu, háček a trojháček + obratlík zhruba 10 x větší cenu, než jakou to ve skutečnosti má?
Odpovědět
Do té barvy se přidává 14"karatové zlato,jedině tak chytiš halíka😀
Odpovědět
To jsem se taky chtěl zeptat. To si můžeš udělat sám tu montáž.
Odpovědět
Do Norska jedu sám s rodinou bez kamarádů. Nemám dílnu ani formu, kde bych to mohl odlít sám. Nikdy jsem to nedělal, nemám s tím zkušenosti. Kvůli 2ks je asi pitomost něco zřizovat. Pracuji v kanceláři a jsem rád, že si doma vyměním žárovku. Pokud mě to někdo nabídnete hotové a levnější, rád si to od vás koupím. Nemám problém koupit nástrahu za 500kč, pokud funguje. U firmy Savage předpokládám, že prodává to, co chytá ryby. Čekám na vaše nabídky, díky.
Odpovědět
Olovo koupíš (nemusíš odlívat), monofil a dva háčky také koupíš. Navážeš sám. Ale pokud ti to vyhovuje a líbí se ti jak to je navázaný od Savage tak neváhej a kup to. Rybář musí důvěřovat nástraze. A Michal aspoň bude mít kšeft :-)
Odpovědět
Hledal jsem, kdo by nabízel takové olova samostatně a nic nenašel. Objednal jsem od každé gramáže jeden kousek. Uvidíme, jak to bude od Savage fungovat.
Odpovědět
Nás naučil pan domácí že stačí najít si pěkný kámen a dvě gumky ustřihlé ze staré duše dát křížem přímo na konec. Teď mě Sim prokleje. Když jsem viděl tu cenu od Savage tak jsem upad´ na prdel.
Odpovědět
Myslíš tím, že zátěž bude úplně nakonci a ne před háčky jako na obrázku od Savage ?
To je věčné téma do diskuze , co je vlastně lepší ....
Odpovědět
Georg nám vysvětlil že je lepší mít na monofilu pod háčkem ještě asi 50 cm silonu a pak karabinku s obrtl.
pro ten kámen. Klepnutí navnadí a útok zespoda když máš dobře háček je skoro jistý zásek. Kámen spadne
a máš čistý boj a adrenalin.
Odpovědět
Funguje to perfektně a hlavně se to nemotá chytám na tuhle montáž již 3roky.Nástrahu jsem viděl u Belgičanů kteří vozili denně 8-15ks halibutů. Montáže jsem koupil ve švédsku které byly ještě o ca 250kč dražší než u nás určitě doporučuji
Odpovědět
to Jan Peterka: Chytáš na to Savage Gear Nordic Bait fish halibut? V které části Norska? Mně se zdá těch 300g moc.
Odpovědět
to Lev1971: Jak to myslíš kámen a dvě gumky ustřihlé ze staré duše dát křížem přímo na konec? A ten kámen tam máš přidělaný jak když potom spadne? Máš nějaké foto?
A vy chytáte v Hogsetu Halibuty?
Odpovědět