Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 16°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 17°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Mník leng

jirka66
05.06.2025 ID: 2365090

Zdravím, přátelé mořského rybolovu. Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s masem velkých mníků. Dle našich zkušeností, když pomineme játra, která mívají luxusní, tak maso nic moc. Většinou suché, s dlouhými vlákny a doma v mrazáku každý sáhne nejdříve po tresce obecné, pollak atd. A mník je z kategorie ,, pro tchýni". Na webu se to hemží spoustou atraktivních fotografií s kusy 150+ ale opravdu je poctivě využijete jako ostatní zmíněné ryby ? Je to taková kacířská otázka, ale není škoda cíleně lovit a zabít tak velké zvíře, hlavně kvůli fotografii ? Pustit se moc nedá, po vylovení z hloubky to má spočítané tak jako tak, na rozdíl od velkého halibuta, který má šanci. Je to jen subjektivní názor  a spousta z vás možná nedá na dobroty z velkého lenga dopustit, ale já už je nechám žít.

0
Odpovědět
otapa
06.06.2025 ID: 2365116

Ahoj,hele já s tím problémy třeba nemám. Za první jsem jich moc 150+ nechytil -D a za druhý to samozřejmě chce úplně jinou kuchyňskou úpravu než treska. Rozhodně to není na Fish & chips...... Ale za mě když se upeče třeba na zelenině , tak si myslím,že hodně dobrý. Ale víš jak - každý má svého favorita,jak v pivu, kořce tak i rybě.
<p class="MsoNormal"></p>

0

Odpovědět

Sidonius1
06.06.2025 ID: 2365117

Já jsem z něj například zkusil udělat pikantní rybí guláš. Byla to pecka. Moc dobré!

0

Odpovědět

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.