Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 19°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 18°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Manual na Olympus Ecooda Reel Dragon 7000LB Electric

Nemá někdo manual na Olympus Ecooda Reel Dragon 7000LB Electric v češtině nebo nějaký odkaz na něj.Předem děkuji.

Odpovědět

Žádná reakce?:-x:-x:-x:-x

Domnívám se, že tento model do Čech nikdo nedováží. Proto není český návod.

To Sim:Koupil ho kámoš venku to máš pravdu,vyšel ho na 8200,-kč.Já ale koupil tento--WFT Deep Water Super N High 2 speed 14 LH-koupil jsem ho v Tropic Liberec a má ho snad každej obchod u nás.Českej návod tam neni,po upozornění poslali manuál na nějakou elektriku WFT-napsali že to je dost podobné,což je totální blbost,na další urgenci nereagovali.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

[citace]otta napsal:

To Sim:Koupil ho kámoš venku to máš pravdu,vyšel ho na 8200,-kč.Já ale koupil tento--WFT Deep Water Super N High 2 speed 14 LH-koupil jsem ho v Tropic Liberec a má ho snad každej obchod u nás.Českej návod tam neni,po upozornění poslali manuál na nějakou elektriku WFT-napsali že to je dost podobné,což je totální blbost,na další urgenci nereagovali.[/citace]

Já bych to vrátil a chtěl peníze zpět. Za ty prachy bez návodu, to je o ničem. Dneska, kdy je na trhu tolik elektrik s podrobným návodem, bych do toho nešel.

Sime,ještě taková DROBNOST,poslali návod na elektriku ale ten co jsem koupil elektrika neni.:-x:-x:-x:-x

A jsou dobrý ty Ecoody?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.