Prosim vas zhanam manual k el.navijaku Daiwa Leobritz 500MM,ak by bol niekto ochotny, samozrejme nechcem to zadarmo, som v casovej tiesni.
dakujem.
Prosim vas zhanam manual k el.navijaku Daiwa Leobritz 500MM,ak by bol niekto ochotny, samozrejme nechcem to zadarmo, som v casovej tiesni.
dakujem.
Přeji hezký večer,
omlouvám se, že se přidávám do řady, ale chtěl bych též požádat nějakou dobrou duši, jestli by byla ochotná zaslat na maila risben@seznam.cz český návod k tomuto navijáku. Odkládal jsem kvůli nedostatku času obeznámení s tímto přístrojem co jsem letos na jaře zakoupil a teď nedlouho před odjezdem do Norska sem zjistil, že balení neobsahuje cz návod.
Předem moc děkuji případnému dobrodinci, Radek.
Odpovědět
Děkuji za rychlou reakci a zaslání návodu, to snad nestihnu do odjezdu ani přečíst, natož to vše prakticky vyzkoušet.:-D
Radek
Odpovědět
Prosil bych taky nějakou dobrou duši o český návod k Daiwa Leobritz 500MM.Mockrát děkuji. j.jirman@seznam.cz
Odpovědět
Prosím nemáte někdo manual k tomuto navijáku, koupil jsem starší a kamarád svůj manual ztratil - nemám si od koho půjčit.
Odpovědět
Zdravím,chcem vás poprosiť o český manuál k el.multiplikátoru Daiwa Leobritz 500 MT. Ak by nebol s koncovkou MT ,tak prípadne aj s koncovkou MM - snáď to bude obdobné. Mail: vladovicmilo@mail.t-com.sk Ďakujem. Milo
Odpovědět
Dobry den, take shanim manual k Daiwa Leobritz 500MM v češtině. Email: radimholub@email.cz. Predem děkuji
Odpovědět
Dobry den, take shanim manual k Daiwa Leobritz 500MM v češtině. Email: radimholub@email.cz. Predem děkuji
Máš to na mailu.
Odpovědět
Zdravím,chcem vás poprosiť o český manuál k el.multiplikátoru Daiwa Leobritz 500 MT. Ak by nebol s koncovkou MT ,tak prípadne aj s koncovkou MM – snáď to bude obdobné. Mail: vladovicmilo@mail.t-com.sk Ďakujem. Milo
Tento model Leobritz 500 MT Daiwa do ČR oficiálně nedováží, proto žádný návod v českém jazyce neexistuje.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...