Prosim vas zhanam manual k el.navijaku Daiwa Leobritz 500MM,ak by bol niekto ochotny, samozrejme nechcem to zadarmo, som v casovej tiesni.
dakujem.
Prosim vas zhanam manual k el.navijaku Daiwa Leobritz 500MM,ak by bol niekto ochotny, samozrejme nechcem to zadarmo, som v casovej tiesni.
dakujem.
Už jsem ti to poslal na mail. Kdyby ti to nedošlo, tak mě napiš a pošlu to znovu, nevím, jestli mám na tebe zprávnou adresu.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Už jsem ti to poslal na mail. Kdyby ti to nedošlo, tak mě napiš a pošlu to znovu, nevím, jestli mám na tebe zprávnou adresu.[/citace]
Michal dakujem, mam to prislo to ok.Dodatocne sa revansujem :-)
Odpovědět
Ahoj, mohl bych slušně požádat o návod na tento multík. Díky za pomoc. J.
Odpovědět
to prokobor
Pošli mi na SZ mail a já ti ho zítra pošlu.
Naki
Odpovědět
Ahoj mám ho v počítači.pošli mě email kam ho poslat a máš to tam hned.
Odpovědět
Také se připojuji k prosbě o zaslání českého manuálu k multiplikátoru Daiwa Leobritz 500MM na můj mail : sousse@centrum.cz
Předem moc díky.
Pavel
Odpovědět
[citace]sousse napsal: Také se připojuji k prosbě o zaslání českého manuálu k multiplikátoru Daiwa Leobritz 500MM na můj mail : sousse@centrum.cz
Předem moc díky.
Pavel[/citace]
Už ho máš v emailu.ahoj
Odpovědět
ahoj chlapáci, mohl by mě někdo poslat na email (sumec95@seznam.cz)český manuál na multiplikátor DAIWa leobritz 500MM nebo odkaz, kde se dá tento CZ manuál stáhnout...díky Pali
Odpovědět
[citace]os napsal:
to pali79: máš ho v mailu[/citace]
Díky moc...Pali
Odpovědět
Kamarádi,prosím o zaslání českého manuálu k multiplikátoru Daiwa Leobritz 500MM na můj mail :galisj@seznam.cz
PS:koupil jsem starší bez návodu.
Děkuji,Galda
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...