ahojte, viete prosím poslať manuál na daiwa tanacom 750 v SK alebo CZ?
marcel.cacik@gmail.com
ahojte, viete prosím poslať manuál na daiwa tanacom 750 v SK alebo CZ?
marcel.cacik@gmail.com
Díky, čtu si v něm a hned mě napadá, kdo z výrobců udělá elektrickej multík co bude spojený s echolotem, třeba s deeperem tak aby ten byl navlečený na pletence a volně po ní klouzal na hladině a posílal do echa údaje tak abych mohl nastavit že chci udržovat nástrahu 6 metrů nade dnem a on to sám při driftu zařizoval..to by byla pomoc, skutečná pomoc při rybolovu...
Odpovědět
Tak jsem si dnes převzal na poště Daiwu Tanacom 750..co mě udivilo, že tam není žádný manuál, ani japonský. A že tam není obal na multík, nějakej nepromokavej obal by se hodil..asi požádám manželku..z českého návodu jsem nepochopil jak nastavit hloubku..i když to by se hodilo jen s velkou lodí co se nehne a nebo je na kotvě...super je funkce na dobu lovu kdy to po nastavené době samo stáhne háčky. To se hodí když se chytá "deep dropping". A že se dá nastavit jogging podle toho jak chci...jen to propojení s echem aby to vědělo jaká je hloubka...a taky funkce kdy si to samo změří šňůru..když je to daiwa 8 barevná....mám kopii z číny taky barevnou ale tu jsem navíjel normálně...500 metrů 0,35/60lbs jen nevím jestli barvy souhlasí s daiwa 8 braid
Odpovědět
Dobrý deň.
Poprosím tiež o manuál k Daiwe.
Ďakujem.
mail: vladovicmilo@mail.t-com.sk
Odpovědět
MOC prosím! Máte ještě někdo český manuál k Tanacom 750?? MOC děkuji !!
Odpovědět
MOC prosím! Máte ještě někdo český manuál k Tanacom 750?? MOC děkuji !!posli mi tvuj email. Honzak
Odpovědět
Dobrý den,
mohl bych poprosit o zaslání českého manuálu na Tanacom 750? Můj email je mr.michal86@gmail.com. Děkuji moc.
Odpovědět
mohu take poprosit o navod na mail jaroslav@pribensky.cz? dekuji moc
Odpovědět
Dobrý den, též prosím o český manuál na Daiwa tanacom 750. Email - jahodaj@gmail.com
Předem děkuji.
Odpovědět