Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Manuál daiwa tanacom 750 SK/CZ

ahojte, viete prosím poslať manuál na daiwa tanacom 750 v SK alebo CZ?

marcel.cacik@gmail.com

Odpovědět

Díky, čtu si v něm a hned mě napadá, kdo z výrobců udělá elektrickej multík co bude spojený s echolotem, třeba s deeperem tak aby ten byl navlečený na pletence a volně po ní klouzal na hladině a posílal do echa údaje tak abych mohl nastavit že chci udržovat nástrahu 6 metrů nade dnem a on to sám při driftu zařizoval..to by byla pomoc, skutečná pomoc při rybolovu...

Tak jsem si dnes převzal na poště Daiwu Tanacom 750..co mě udivilo, že tam není žádný manuál, ani japonský. A že tam není obal na multík, nějakej nepromokavej obal by se hodil..asi požádám manželku..z českého návodu jsem nepochopil jak nastavit hloubku..i když to by se hodilo jen s velkou lodí co se nehne a nebo je na kotvě...super je funkce na dobu lovu kdy to po nastavené době samo stáhne háčky. To se hodí když se chytá "deep dropping". A že se dá nastavit jogging podle toho jak chci...jen to propojení s echem aby to vědělo jaká je hloubka...a taky funkce kdy si to samo změří šňůru..když je to daiwa 8 barevná....mám kopii z číny taky barevnou ale tu jsem navíjel normálně...500 metrů 0,35/60lbs jen nevím jestli barvy souhlasí s daiwa 8 braid

Dobrý deň.

Poprosím tiež o manuál k Daiwe.

Ďakujem.

mail: vladovicmilo@mail.t-com.sk

přeposílám

Ďakujem. To bola rýchlosť :)

MOC prosím! Máte ještě někdo český manuál k Tanacom 750??   MOC děkuji !!

MOC prosím! Máte ještě někdo český manuál k Tanacom 750?? MOC děkuji !!
posli mi tvuj email. Honzak

Moc díky !!!

Dobrý den,

mohl bych poprosit o zaslání českého manuálu na Tanacom 750? Můj email je mr.michal86@gmail.com. Děkuji moc.

Máš ho na mailu.

mohu take poprosit o navod na mail jaroslav@pribensky.cz? dekuji moc

Dobrý den, též prosím o český manuál na Daiwa tanacom 750. Email - jahodaj@gmail.com

Předem děkuji.

Máš ho na mailu.

Ještě jednou moc děkuji.

Môžem poprosiť aj ja návod na DT 750 - Ďakujem

lokoo@pobox.sk

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.