Sim napsal:
Uvnitř už jsem fotit nesměl, byl jsem rád, že se povedly vyfotit alespoň manželky a děti. Tady vládne přísná muslimská víra a člověk nikdy neví, jak okolí zareaguje, obzvláště když si vyfotíte ženu významného muže. Šaman, to byl kousek, pozval mě do svého pokojíku, kde nebylo žádné okno, teda myslím rám a sklo, otvor na okno tam byl, ale nebyl důvod ho do otvoru vložit, protože teploty jsou stálé a nežijí zde žádná nebezpečná zvířata ani hmyz. Vyšetření probíhalo tak, že mě posadil a něco povídal sám pro sebe, buďto se modlil, nebo zaříkával. Podíval se na škrábance od mečouna, mávnul rukou, poplácal mě po rameni a naznačil, že je to OK. Potom mě nastrouhal nějaký tvrdý plod a řekl, že to mám rozkousat, ale nepolykat, jen žvýkat, jeho žena přinesla ještě nějaký hnědý prášek na lžici, to jsem si měl přidat do pusy a celé rozžvíkat. Poděkoval jsem a zeptal se, co jsem dlužen, řekl si o 5USD, dal jsem mu 10USD a on řekl, že je to moc a dal mě ještě s sebou na cestu nějakou plechovku s hákovým křížem . Asi jsem dostal nějaký opiát, protože teď je mě mooooc hezky. Přeji krásný den!
Tak to je teda drsný ,ale i vtipný vyprávění Michale , určitě nezapomenutelný zážitek
:-D:-D:-D Dej se do kupy a pořádný ryby !!!! Kristián