[citace]kikibut napsal:
Heej Duki to musela být dobrá přetahovaná ne?[/citace]
Jestli máš na mysli toho rejnoka, tak toho chytnuli na druhé lodi, ale prej zdolavaní kolem hodiny zabralo, než ho dostal k lodi, aby mu ho pak "uříznuli".
:-?
[citace]pecana1 napsal:
Chci se zeptat čerstvých navrátilců z Malediv, jak se to s nimi ještě houpe? Mě to posledně pustilo až po týdnu. Kam se na to hrabe Norsko!
Dařilo se vám v noci chytat nástražní rybičky čeřenem ?
Nebo jich bylo málo ?
Chytali jste v noci barakudy také na svítící Jiggy?[/citace]
Nevím jak je to možné, ale s houpáním sem neměl problém. Vůbec se mě pobyt cca 9 dnů tahem na logi líbil a za nic bych to nevyměnil za povalování v resortu s tím že bych na ryby vyjel každý den na pár hodin.
Do čeřenu jsem zkoušel osobně lovit, sépie a malé nástražní ryby. Byl sem moc pomalej z 90% sem čeřeň vytáhnul prázdnej, nebo s jednou dvěma rybyčkama. Moc jich nebylo, naštěstí se třeba během trollingu podařill chytit něco z čeho pak bylo "maso" na noční rybolov. Párkrát se nám kolem lodě prohánělo hejno tuňáků Bonito, který sme se zkoušeli podseknout, ale bez úspěchu.
Zkoušeli sme chytat na fluo pilkříky 100g a na větší fluo chobotnice, ale nevím jestli to mělo větší úspěšnost než klasický olovo a velkej hák s masem. Snad na tu fluo chobotnici se vyáthlo pár pěknejch kousků. Tak jeden z nás zkoušel takový to blikátko, ale valnější úspěch to nepřineslo.
[citace]mikulcak napsal:
zdar Michale,nechce se mi věřit tomu že jste udělali jen jednu fotku...
nebo si necháváte nejlepší na konec?že by další článek?
[/citace]
To víš, že fotky vyšli. Ale musíte si počkat...
;-)