Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Maledivy Big Game, Popping GT

• Toto téma obsahuje celkem 5,235 odpovědí. Do diskuze (160 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 5,236)
  • Autor
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Ne murenu jsme neochutnali, pokud se nepletu, tak šla zpátky do moře. Ale třeba ta Green Dogfish byla docela delikatesa. Kamal ji vykuchal a pak pekl v celku, jen na ní udelal “zářezi” kam dal třený česnek a koření, ve finále ji polil docela ostrou omáčkou, ale jako komplet, když se všechny chutě spojily, tak se jednalo výbornou záležitost.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Kime, to si dáme radši pečené koleno než murénu, ne? Bylo by jí škoda, jsou úžasné a miloučké :-D:-D:-D

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Pafko souhlasím. Tedy zaměníme řízek za koleno. Ještě by mě Duke zajímalo jak jse ji vyndali háček. Murény mají dvojitou čelist a ta vnitřní, když chytne tak nepustí. Ještě se zeptám na co vzala. Samozřejmě byla mimo útes na lovu. Jinak by se nenechala vytáhnout. Jde podle fota o murénu jávskou dorustající až 3m.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Myslím, že jako 99% úlovků, se klasicky vzal hák do kleští na výměnu kroužků a tak dlouho se s tím třepe, dokud se ryba nesetřepe/nepustí…

😕

V noci se chytalo jedině na různě velký háčky na lanku s různě velkým kusem masa. Podle toho na jak velkou rybu měl člověk spadeno.

😀

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Duke co byla největší ryba 😉 ?

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Já bych ještě počkal s nejlepším na konec. Jen ať zatím jenom kape, je to zajímavé.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Kime Já jsem strašně zvědavej :-D:-D:-D:-D:-D Ale diskuze je moooc dobrá chválim Duka 😎

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Děkuju za pochvalu. Snažím se… Zrovinka připravuju fotky z toho šnorchlovaní.

😉

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

Něco mi tu neštimuje to bude jalovice na konci huš to cejtim 8-O:-D:-D:-D:-P:-P:-P:-P

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Největší ryba co jsme chytli viz. foto. Akorát fotka zrovna dvakrát nevyšla.

😀

Kejra
    Účastník
    (62 odpovědí)

Plachetníček?

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

To bych typoval na plachetnika tak 210cm jinak krásně barevná fotka:-D:-D:-D;-)

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Jen pro pořádek uvedu, že podvodní fotky sem posbíral asi ze tří foťáků – od bráchy, našeho kapitána a Kuby. A jsou z různých dnů a míst – Manta point, Turtle point atd. Jdeme na to!

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 5,236)

Téma ‚Maledivy Big Game, Popping GT’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Maledivy Big Game, Popping GT

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...