Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Maledivy Big Game, Popping GT

• Toto téma obsahuje celkem 5,235 odpovědí. Do diskuze (160 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 5,236)
  • Autor
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

stipko napsal:

Michale, prosím Ťa, čo ste tam vyviedli…..

MALEDIVY

No já se zrovna s naším kapitánem jeden večer nad skleničkou (já měl nekolik skleniček, on nepije) bavil na toto téma. A říkal, že minulého prezidenta měli lidi rádi, ale že sotva nastoupil do funkce ten novej, tak se všechno zdražilo a o hodně (jídlo, oblečení prostě všechno) a spoustu obyčejnech lidí, najednou řešilo vyloženě existenční problémy, jako co do žaludku a co na sebe. O demostracích mě nic neříkal, asi nás nechtěl děsit…

Každopádně všichni z posádky říkali, že po sezóně se zbalí a jedou na pár dnů do Singapuru a tam nakupjí většinu věcí pro sebe, rodiny a známé, že je tam o hodně levněji než na Maledivách v Male. Prej se to prostě vyplatí.

Docela sem čuměl, že každej z posádky, měl iPhone3GS, nebo nějaký lepší Nokie, žádný laciný telefony. Kapitán měl dokonce iPad2. Ale říkali, že oni nejsou standartní vzorek Maledivské populace.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Pěkné obrázky i povídání, vydechni si a pak zase můžeš pokračovat.

Ta jehlice je trošku jiná než ty v Norsku nebo ne?

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Pěkný fotky dávat,dávat,dávat další :-D:-D:-D

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

Tak to je velká krása jen dále a houšť.Jak jsem viděl ten steak z tuňáka jdu si dát něco k svačně.Jdete nějak oklikou čuju z toho nějakou OBROVSKOU RYBU.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Jeden den po obědě sme zastavili u jednoho ostrova, který z dálky vypadal opuštěne. V plánu bylo koupání a focení.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Když jsme dorazili na pláž, tak ostrov už tak opuštěně nevypadal. Pár místních odpočívalo ve stínu palmy.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Jeden z naší posádky k nim zaběhl a dle našich instrukcí se jich ptal, jestli se u nich nedají sehnat čerstvé kokosáky. Měli jsme štěstí, jednalo se “zemědelce” kteří na ostrově pěstovali melouny…

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

… chilli papričky …

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

a kokosáky!

😛

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Na tomto ostrově jsme konečně spatřili i celkem normální obydlí, asi místním zemědělská činnost poskytovala dobré příjmy na místní poměry.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Po návratu na loď jsme okamžitě vyfasovali kokosáky. Já to v životě nepil a chuťově mě to zrovna nenadchlo. Ale i tak jsem byl překvapenej, jak je ona tekutina vychlazená. Z čehož jsem si odvodil, že kokosový ořech musí mít vynikající izolační vlastnosti. Nebyl jsem sám koho, chuť kokosového mléka nenadchla, tak jsme se celkem rychle shodli, že decka rumu to nemůže pokazit… a taky že ne! Teprve po obohacení rumem, to byl ten pravý osvěžující nápoj!!!

😀

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Po odpolední siestě opět následoval poping. Idelání místo pro poping bylo vždy u nějakého útesu, kde se mořské dno zvedlo z hloubky, takřka pod hladinu.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

I když se všichni snažili seč mohli, tak ryby na naše popery moc nereagovali. Každopádně je poping idelní záležitost na protáhnutí těla po obědě.

🙂

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Slunce začalo pomalu mizet za horizontem, což značilo jedině dvě věci a to výbornou večeři od Kamala a noční rybolov!

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

“Chef” Kamal v akci!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 5,236)

Téma ‚Maledivy Big Game, Popping GT’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Maledivy Big Game, Popping GT

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...