Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Maledivy Big Game, Popping GT

• Toto téma obsahuje celkem 5,235 odpovědí. Do diskuze (160 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 5,236)
  • Autor
    pecana1
    Účastník
    (780 odpovědí)

[yt=sjJiE-YB5R0=yt]sjJiE-YB5R0[/yt]

Vážení pánové,

tak tady je slibované video z naší prosincové výpravy na Maledivy.

ATMOS team

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

TO pecana1 : Tohle přesně jsem potřeboval, za týden už budu na Srí Lance 8-).

pecana1
    Účastník
    (780 odpovědí)

Pro ty co to nevědí, je Michal Simčo momentálně na Maledivách, uvidíme s čím přijedou.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

2 pecana To je můj sen se do teplých oblastí na ryby 8-)Máš třeba zkušenosti s muškařením ? Na mouchu to jako adrenalin jak něco 😯

pecana1
    Účastník
    (780 odpovědí)

Vážený kolego,

já osobně nemuškařím, ale mohu vám doporučit Martina Grüna, který měl přednášku na výstavě v Letňanech. Bylo to velmi zajímavé. Podle mě,není možné muškařit v teplých krajích bez důležitých informací o dané lokalitě. http://www.monfish.com, tel: 777 920 918.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

pecana1 napsal:

Vážený kolego,

já osobně nemuškařím, ale mohu vám doporučit Martina Grüna, který měl přednášku na výstavě v Letňanech. Bylo to velmi zajímavé. Podle mě,není možné muškařit v teplých krajích bez důležitých informací o dané lokalitě. http://www.monfish.com, tel: 777 920 918.

Martin mi hodně vyprávěl o abulách,které chytají na mělčinách. Ale zajímalo mne jestli se dá chytat plachetník na mouchu. Ale když se dá tarpon tak proč ne……:-D

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Kosatka Parádní GTčka. Ten 40kg odhaduji tak 45min boje?

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Pánové…neco vám prásknu….

Náš známý a velký cestovatel po světě připravuje pár článků o cestování,potápění,rybolovu….

Františku…pomiňte,ale nedalo mi to…

Já sa na to velice těším a myslím,že to sem patří…

;-);-);-);-);-);-);-)

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

😀 Jééé bude sranda !

pecana1
    Účastník
    (780 odpovědí)

Plachetníci se samozřejmě na mouchu také chytají, jestli se tomu ještě moucha dá říci! Taktéž na poppy, ale……

Je to stejné jako chtít vylézt na nejvyšší horu světa, a přitom trénovat pouze na Řípu.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kikibut napsal:

Jééé bude sranda !

Nene…já sa na to těším a moc…

Tropické moře,cestování,příroda,Norsko…tak to je mojo…

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

sroubek282 napsal:

kikibut napsal:

Jééé bude sranda !

Nene…já sa na to těším a moc…

Tropické moře,cestování,příroda,Norsko…tak to je mojo…

Tak to jsme dva hoooošové 😎

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Sroubek mě do psaní navrtal. Trvá to asi dva měsíce a urguje, abych něco z cest napsal. Čili je to z jeho hlavy. Myslím si, že na těchto stránkách se ukazuje co lidí jezdí do tropů a do jiných koutů. Šroubku oslov i je. Moje cestování je všeobecné, je pravda, že se dostanu do míst méně navštěvovaných turisty. Ostatně ani jiné nevyhledáváme. Někdy jsou to nervy při přesunech. Nejsem si jist, zda sem takové “cestopisy” patří.Pokud tedy něco budu psát nebude to jen o rybolovu, ale hlavně o přírodě. Samozřejmě bych přidal fota.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To kim: já už do Vás vandroval jednou. Pište, Vaše články se čtou dobře. A neříkejte, že jste při tom nešel kolem ňáké vody, ne? Tak to psaní zas tak od věci nebude.

Jen nesmí být celá sestava webovek na Maledivách!!! Už tu druhé pondělí není nic nového ke čtení. :-E:-S:-D:-D

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

2 Kim Step má pravdu ! Vaše články z cest mě vždycky zaujali 😛 Několikrát jste mi poradil a dobře 😀 Taky Vás prosím napište něco , je to hrozně zajímavý ! Vždycky je tady období,že tu chcípne pes :-D:-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 5,236)

Téma ‚Maledivy Big Game, Popping GT’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Maledivy Big Game, Popping GT

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...