Jelikož mám v Praze sestru , tak jsem zvolil taktiku návštěvu u ní, návštěvu restaurace na Bertramce ( asi 5 cenová skupina, kam chodím již 20 let a to jen z tradice. První návštěva byla v roce 1991 ) .
V sobotu jsem jí sdělil, že jedu na párty , kde bude asi 130 chlapů v letech 30+ .Ubytování bylo zajištěné u Máry 45. Neměla na výběr. Buď bude u mé sestry dikutovat na téma, které bychom my rybáři nepochopili, nebo jet se mnou na sraz RYBOLOVNORSKO PRAHA . ( Stejně bych asi v Praze v noci zabloudil ). Takže věděla, že tam budu spát.
Kdo moji paní viděl, tak tam byla i jednu chvíli s takovou malou blondýnkou, které jsem sestavoval cestu do Norska, kterou podnikla na motorce Yamaha 600 s přítelem. Jeli : česko, německo, švédko, norsko, finsko, rusko, estonsko, litvu a polsko .
Sraz jako takový se ji líbil, až na to, že tam bylo málo populace něžného pohlaví. Což chápu. Kdo by tahal dříví do lesa. Ale poznali jsme spoustu kamárádů, které znám jen pod přezdívkou a JANKU ( super baba ) no a s tou sme chlastali prý do 03.00 h. Nebo dýl ?
Užili jsme si spánku v super ubytování i morbidní nábytek při snídani. Spoustu srandy, spoustu nových lidí. Bylo to super.
Jinak do Spálova jedu sám. ( sorry , s Doršákem ). Paní je v práci.
Ale Jeňoura si nenechá ujít.
Musí mě mít pod kontrolou. To chce asi každá. Kor, když 20 víkendů su mimo domov.