Čau Michale, doufám, že tento příspěvek nezapadne do dějin, než budeš mít možnost jej přečíst, ale WI-FI je i v letadle, tak třeba…
V červnu jednu na Maledivy na jižní Ari atol na Angagu.Vzhledem k tomu, že když tam budu sám, není moc možnost rybaření a vepři, Japonci a podobní na rybářské výlety nejsou, tak bych se rád k někomu přifařil, alespoň na jeden nebo dva dny.Myslíš, že jezdíte do těchto míst a byla by možnost se k nějaké výpravě alespoň na chvíli přifařit? Na výpravu na Maledivy bych rád jel také, ale to by mě manželka asi sežrala a na ryby se mnou by stejnak nikdy nejela.Když letos plánuju 2x Norsko, tak by to fakt asi nevyšlo, tak musím s ní ale vyvalování na pláži mě moc nebere.
Pokud by se to dalo nějak zařídit, bylo by to moc fajn.Kdy máte sezonu, neboť tento termín je tam už období možných monzumů, nebo jak tomu říkají, ale vždy jsem tam měl pěkné počasí, tak si myslím, že by se ještě výpravy mohly konat.Jinak Angaga je cca 35 km nad Sun Island směrem na sever, z Male hydroplanem cca 45 min.
Díky za odpověď.