Hasvik, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Maledivy 2021/2025

Poslední fotky ze Safari lodi, dnes přesun na resort a odpočinek po náročném rybolovu.

Odpovědět

Leden - únor bývají na Maledivách jedním z nejlepších měsíců pro lov tropických ryb.

Včerejší parádní noční chytačka na naší Safari lodi.

Ma Maledivách mě fascinuje ta druhová rozmanitost. No není to nádhera?

Předchzí turnus dokázal ulovit plachetníka, bohužel fotka se ke mě dostala až teď. S radostí přidávám.

Dnes je to přeně rok, co se nám povedlo ulovit tohoto krásného marlina.

Včera proběhlo střídání turnusů a hned kousek od Malé se povedl krásný plachetník.

Dnes nám končí skupina smíšených párů 4 ženy / 4 muži a přesunuji se po adrenalinovém rybololu na resort.

Máme tu další turnus, který nastoupil před dvěma dny a kluci se pěkně činí. Hned druhý den ráno se jim povedl tento krásný plachetník a 4 dobře rostlé wahoo.

Včerejší super rybolov, povedlo se 6x wahoo a 1 chňapal na popping.

Míša jel na Maledivy zkontrolovat připravenost naší safari lodi a u toho vyvětral rodinu. Ryby se chytají podbné jako v hlavní sezóně leden až duben. Nechyběl ani plachetník!

Kubajz super. Preji krasne zazitky a uzijte si to s rodinkou jako ja na Bakkanu

Hledáme 4 lidi pro rybolov na safari lodi na Maledivách. Termín 13.3.-20.3.25, průvodcuje David Holčapek, bližší info u mě +420776845524 nebo rybolovnorsko@gmail.com Těšíme se na Vás https://rybolovnorsko.cz/lokalita/maledivy/
Michal Simčo

Vážení pánové,

přidávám video a přeji požehnaný rok 2025............

To Pecana: Pěkný video, který měsíc jste tam byli? A vůbec, viděl jsem hodně přízpěvků z tropů od tebe. Kdy je na Maledivách top season? Díky za odpověď.

Byli to 14 dní před Vánoci.

Nejlepší termín se může měnit, je to ale obecně prosinec, leden, únor a březen.

Strašně záleží kam pojedete, je někdy složité to odhadnout.

Tedy jestli jed od Male nahoru nebo dolů.

Já raději jezdím dolů......

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!