Poslední fotky ze Safari lodi, dnes přesun na resort a odpočinek po náročném rybolovu.
Poslední fotky ze Safari lodi, dnes přesun na resort a odpočinek po náročném rybolovu.
Leden - únor bývají na Maledivách jedním z nejlepších měsíců pro lov tropických ryb.
Odpovědět
Ma Maledivách mě fascinuje ta druhová rozmanitost. No není to nádhera?
Odpovědět
Předchzí turnus dokázal ulovit plachetníka, bohužel fotka se ke mě dostala až teď. S radostí přidávám.
Odpovědět
Dnes je to přeně rok, co se nám povedlo ulovit tohoto krásného marlina.
Odpovědět
Včera proběhlo střídání turnusů a hned kousek od Malé se povedl krásný plachetník.
Odpovědět
Dnes nám končí skupina smíšených párů 4 ženy / 4 muži a přesunuji se po adrenalinovém rybololu na resort.
Odpovědět
Máme tu další turnus, který nastoupil před dvěma dny a kluci se pěkně činí. Hned druhý den ráno se jim povedl tento krásný plachetník a 4 dobře rostlé wahoo.
Odpovědět
Včerejší super rybolov, povedlo se 6x wahoo a 1 chňapal na popping.
Odpovědět
Míša jel na Maledivy zkontrolovat připravenost naší safari lodi a u toho vyvětral rodinu. Ryby se chytají podbné jako v hlavní sezóně leden až duben. Nechyběl ani plachetník!
Odpovědět
Kubajz super. Preji krasne zazitky a uzijte si to s rodinkou jako ja na Bakkanu
Odpovědět
Odpovědět
Vážení pánové,
přidávám video a přeji požehnaný rok 2025............
Odpovědět
To Pecana: Pěkný video, který měsíc jste tam byli? A vůbec, viděl jsem hodně přízpěvků z tropů od tebe. Kdy je na Maledivách top season? Díky za odpověď.
Odpovědět
Byli to 14 dní před Vánoci.
Nejlepší termín se může měnit, je to ale obecně prosinec, leden, únor a březen.
Strašně záleží kam pojedete, je někdy složité to odhadnout.
Tedy jestli jed od Male nahoru nebo dolů.
Já raději jezdím dolů......
Odpovědět