Hasvik, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 25°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
mlha
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Maledivy 2021/2025

Poslední fotky ze Safari lodi, dnes přesun na resort a odpočinek po náročném rybolovu.

Odpovědět

Pár válecích fotek, přímo z pláže. Po fyzicky náročném rybolovu doporučuji ztrávit i pár dní na ostrově a pořádně zrelaxovat.

Když se povede pěkný tuňák, tak Vám náš kuchař Sono udělá takovou pochoutku - Sashimi.

Kluci zkoušeli noční jiggin na hloubce 200m a povedly se jim takové příšery.

Jdu Vás všechny naštvat, zítra vyrážím na jižní Ari atol na 14 dnů, pošlu doufám pár fotek úlovků, držte mi palce, ať nezůstanu někde na půl cesty, v nejhorším na nějakém pustém, bohem zapomenutém místě.

Chlape užij si to a at tě nestáhnou do moříčka

Jdu Vás všechny naštvat, zítra vyrážím na jižní Ari atol na 14 dnů, pošlu doufám pár fotek úlovků, držte mi palce, ať nezůstanu někde na půl cesty, v nejhorším na nějakém pustém, bohem zapomenutém místě.

Radku přeji příjemný let a hodně si to tam užij. Když budeš mít čas, tak pošli nějakou fotku.

Na Maledivy dorazil letní monzum, který přináší hodně vydatných srážek.

Včerejší noc za úplňku byla magická i na Maledivách. Ryby moc nešly, přesto nepřijeli do přístavu s prázdnou.

Naše Safari loď zahájila novou tropickou sezónu parádním plachetníkem.

Michale,to je tvoje loď?

Vlastní to Maledivec, ale za 11 let spolupráce už jsem mu ji celou splatil.

Už se nám pomalu rozjíždí nová tropická sezóna. Tady jsou úlovky z minulého víkendu popping jiggin.

Nabídka volných termínů: 10.3.-17.3.2022 pro 5 osob. Rybolov s průvodcem, cena za 8 dní rybolovu na safari lodi 45.000,-kč, cena zahrnuje i stravu formou plné penze.

Nabídka volných termínů stále platí.

Včera se povedlo ulovit na popping opravdu velké zvíře. Monster kranas!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.