Hasvik, NO
temperature icon 5°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 26°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Maledivy 2020

Otevírám nové vlákno, které vás bude informovat o dění na Maledivách v roce 2020.

Odpovědět

Dnes vyráží naše loď vstříc novému 16 dennímu dobrodružství. Již večer se můžete těšit na nové úlovky.

Ne vždy, když ulovíta grooper, je to megaryba!

Dnes je dokonalá tuňáková noc. Ryby už nejsou kam dávat.

Dnešní noční rybolov jede ve stejném duchu jako včera. GT, Dogtooht a Bonita. Přes den foukal silný vítr, který znemožnil trolling i popping.

Tak přišla opravdu zajímavá ryba. Tuňák Dogtooht 120cm 16,5kg na rybku z propadu bez olověné zátěže. Na Maledivách už jsou skoro 2h ráno. Tak má vypadat noční rybolov - až do rozbřesku!

Noční rybolovy jsou velmi výživné, tak se velmi často chytá až do rána. Někdy se háček zasekne, kam nemá. Potom to hodně bolí.

První úlovek na trolling, snad už se to rozběhne.

Krásný úlovek žlutoploutváka od profesionálních rybářů.

Dnes velmi rozfoukaný den. Trolling ve velkých vlnách vůbec nefunguje. Dařil se poze jiggin v závětří atolů. Líbil se mi komentář Michala: "Hromada dogtaku, gtček, žraloci a nad ránem 6x pendolino (chápej ryba silná jako vlak, který nejde ubrzdit) a vymotany civky, poslední slova vždy byla, piča brzdi já už nemám šňúru😂." Co přinese dnešní noc, uvidíme zítra...

Dnešní procházka po tropickém ostrově s bujnou vegetací.

Opravdu velká baracuda

Opravdu velká baracuda

jako Vildova

Na dnešní noc měli kluci neskutečné úlovky. Chyceno asi 30 tuňáků, největší měl 17kg.

Tuňák 39kg 140cm ulovený na fishpointu jižního atolu. Zdolán na prut Savage gear slow jigg https://www.topfishing.eu/savage-salt-1dfr-slow-jigging-1-83m-100-200g.html

Mám zabaleno, odlet na Maledivy za 5dní.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.