Vsem kamaradum preji stastny a vesely rok 2019 a za tyden nashledanou z maledivskeho dobrodruzstvi
Vsem kamaradum preji stastny a vesely rok 2019 a za tyden nashledanou z maledivskeho dobrodruzstvi
Nová parta z Moravy se už nalodila a frcime na Lahviany atol
Odpovědět
Možná to sem asi nepatří,ale zlak se chytá poměrně často i na Maledivách. Tak se koukněte na toho divocha, kterého tam můžete potkat...
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Flying+Fish+Picked+Off+From+Above+And+Below%E2%80%A6
Odpovědět
Že mě to ani nepřekvapuje. Ladík zaháknul dno a myslí se, že tam má velerybu :-) Seberte mu to prosím, on v životě chytil akorát rýmu a to ještě ne pořádně:-)Ještě, že to tam zachraňuje Filip a chytá ryby :-) Jindřichu, co to je za melír? To se teď nosí na Maledivách?:-) Dlouho jsem Tě asi neviděl :-)Užívejte kluci a hlavně opatrně, znáte se :-)
Odpovědět
Přejezd mezi Malé a Lahviany atolem byl bez záběru.Vynahradili jsme si to však při odpoledním jiggingu.Noc byla taky plna zážitků.5 nezastavitelnych záběrů,spousta žraloků a mensich GT a tunak Dogtooth 10kg.
Odpovědět
V trollingu se nam zatim nedari.5 záběrů a 0 ryb,jen jeden vyrovnaný znáckovy trojhak na rapale.Naladu jsme si spravili pri koupání na ostrově a pak pri nočním lovu.Par žraloku mnoho mensich barakud a GT.
Odpovědět
Trolling zatim bez úspěchu
Užíváme si však jigging a nocni lov.Sono stále přidáva na kvalitě i na kvantite jidla.Vecer nás prijela omrknout pěkná kareta a zraloci nám nedali vydechnout ani hodinku
Odpovědět
Paráda na pokračování.Na Trolling pekne Wahoocko a potom jigging a lovely na maso
Do pulnoci jsme se nezastavili ,pak chvíli spanku a od 4.hodiny ráno opět ataky ryb pokračovaly
Odpovědět
Při návratu z Lahviany atolu jsme vytrolovali 2 pěkné Wahoo.Noc jsme strávili na Gafaru atolu a byl to pěkný cirkus.Pod lodi se rozjezdilo hejno cernocipych žraloků a já jsem je nestíhal klukum odepinat.Jen mimořádně stihla zabrat jina ryba.Trvalo to témer celou noc.Utrmaceni rybari teď budou určitě spat az do obeda
Odpovědět
Poslední den nám uběhl v poklidu.Posledni Wahoocko, nákupy suvenýrů a večer několik GT na rozloučenou po skvělé Sonove veceri.Za 4 hodinky odlet.
Odpovědět
Lov tuňáků v podání profesionálních maledivských rybářů. Na otevřeném moři jsou nyní žlotoploutváci až 60kg, dostat takovou silnou rybu do lodi, vyžaduje spolupráci dvou lovců.
Odpovědět
Klidné moře, malý vítr, to je březnový rybolov na Maledivách...
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...