Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 188 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 4 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 189)
  • Autor
    KubaM
    Účastník
    (133 odpovědí)

Dnešní noční rybolov musím zařadit mezi nadprůměr Roman s Dalasem průběžně jiggovali až do rána nachytali Tuňáky různé druhy Kranasů a nějaké Barakudy v kombinaci s chytánim na Tuňáčí filet se na lodi pořád něco dělo . Majstr štik se povedl Patrikovi který nad ránem  ulovil mega Barakudu kteoru nás všechny poslal do kolen.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Včerejší noční rybolov se hodně povedl, na palubu se podívala i obrovská baracuda.

KubaM
    Účastník
    (133 odpovědí)

Dnes při dlouhém trollingovém přejezdu z Lhaviyani na Nord Male atol se ulovil jen menší Kranas tak jsme na zlepšení nálady vyrazili šnorchlovat a potkali jsme krásnou  Mantu.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Zdravíme z atolů, vystřídali jsme posádku a frčíme na jih na Vaavu atol. Při přejezdu se povedla jen jedna ryba, ale věříme v noční rybolov a zítřejší popping a trolling.

dalas
    Účastník
    (25 odpovědí)

Zdravím na loď, neříkali jste, že v ceně je houpací křeslo, postel, barák..) Já se furt houpu,  a jen usnu, už zas chytám) Chtěl bych tady veřejně moc a moc poděkovat- oběma Michalům- Simčovi za vyšlapanou cestu a Kubovi za to, že mě konečně dokopal na pořádný výlet a hlavně  za jeho nezměrnou obětavost, ochotu a nasazení se kterým maká pro ostatní..  Díky kluci, bylo to super! Došel jsem dom, říkám ahoj miláčku, bylo to pěkné, ale plachteníka jsem nechytl, musím jet znova.. Že  jedˇ si aj do řiti.. Takže povolenku mám, těším se na příště)))

dalas
    Účastník
    (25 odpovědí)

dalas
    Účastník
    (25 odpovědí)

ne z mobilu..

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dalasi díky za pochvalu, ta vždy moc potěší.  Trápíme se s velkým větrem na otevřeném reefu jsme byli jen jednou a hned bylo 3x wahoo.  Bohužel pak se to ještě zhoršilo a museli jsme do atolů,  kde už to na trolling tak nejde.  Doufáme ve zlepšení počasí. Jinak ostatní rybolov, hlavně ten noční je vynikající.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Stále nás trápí silný vítr, na reefu je to boj o holý život. Jak natáhneme trolling, hned musíme točit zpět do atolů. Otevřené moře totálně nesjízdné.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Stále nás trápí silný vítr, na reefu je to boj o holý život. Jak natáhneme trolling, hned musíme točit zpět do atolů. Otevřené moře totálně nesjízdné.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Koukal jsem, ještě vás to bude trápit tak den, dva, držte se, cuus

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Nejen vítr,  ale i data včera moc nešly.  Posílám pár fotek ze včera,  posnidame a pokusíme se vystrčit nos na reef .

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Včera to byl den barakuda. Povedly se hned 2ks 130cm a 132cm. Jedná odpolko na trolling a druhá pri nočním rybolovu. K tomu nějaký tunacek, chňapal, wahoo a máte dokonalý maledivský den.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Konečně se uklidnil vitr a dá se vyjet na šelfu.  Hned se povedlo 3x wahoo a barakuda.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na jiga asi 25 Kranasů 40 až 60cm 16 Chňapalů 4 žraloci nějaký barakundy 2 dogťáci 4 ryby neubždeny plus nějaký menší koralovky mezi 3 a 5 co hod to záběr solidní noc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 189)

Téma ‚Maledivy 2019’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...