Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Maledivy 2017

Zde vás budeme informovat o veškerém dění v nadcházející sezóně 2017. Staré vlákno již mělo 350 stran a bylo již nepřehledné. Pro řadu z Vás bude zajímavá informace, že celou sezónu bude na naší safari lodi dělat delegáta Dedo 145, který se už moc těší na lov žraloků a měcounů.

Odpovědět

Dedo 145        No ta Dedo čo to je?  Ideš si zohriať kosti pred Bakkanom alebo čo?  A čo my?

Dedo 145 No ta Dedo čo to je? Ideš si zohriať kosti pred Bakkanom alebo čo? A čo my?

Vladko nic sa neboj,do vasho prichodu na Bakkan uz budem mat vsetky miesta zjazdene.Ale ani vam nic nebrani v zohrievani kosti na druhej strane zemegule hihi.

Dedo, nebylo by ještě jedno volné místečko? Jsem sám, rád se k někomu přidám. Do kdy tam budeš?

Dedo, nebylo by ještě jedno volné místečko? Jsem sám, rád se k někomu přidám. Do kdy tam budeš?

Budu tam do 30.3 2017 a volna mista resi Sim.S duverou se na nej obrat.

Ahoj, bohužel tě zklamu. Jsme vyprodaní až do 20.4. Není volné ani jedno místečko. Můžeš si rezervovat 2018, pokud chceš.

Při koupání na Maledivách velmi často narazíte na zvědavé žraloky.

Však taky mají na co čučet ode mně by zdrhli

Víc než na žraloky při koupání se těším na žraloka na prutu.Odlétáme 3.3.2017 a  máme tam ještě 2 místa volná v té malé střední kajutě. Je to skupinka 4 rybářů a 2 bab, které jsou pohodové, odchytali s námi 3x Mongolsko, 3x Maledivy, ... .

Škoda, že ta fotka se žralokem ve vodě je stažená a my na ně při koupání vůbec nenarazili..Pouze v noci a to se nikdo nekoupe..

Také si myslím že Michal to už přehání.

Naše loď teď hostí rybáře ze Singapore, ale příští týden už je vystřídají čeští kluci. Sono posílá včerejší úlovky z poppingu.

jj, pristi tyden je vystridame my :) navazeme na Simovy reporty z listopadu a povalime to sem.... testovat budeme nejen pelagic ve vsech moznych podobach, ale i nejnovejsi navijaky PENN (Slammer III, Clash, Conflict). V sobotu ahoj, nazdar, čau. T.

Zmenili sa pravidlá ? už je povolená reklama ? alebo ja to ignorácia pravidiel pre umiesnenie reklamy.

sory, netusil jsem, ze zkratkou AF delam nekde reklamu, radeji mazu :) :)

Na nové reporty se moc těším. Zítra Dedovi balím kufr s nástrahami.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.