Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Maledivy 2017

Zde vás budeme informovat o veškerém dění v nadcházející sezóně 2017. Staré vlákno již mělo 350 stran a bylo již nepřehledné. Pro řadu z Vás bude zajímavá informace, že celou sezónu bude na naší safari lodi dělat delegáta Dedo 145, který se už moc těší na lov žraloků a měcounů.

Odpovědět

Ahoj všem, rád bych poprosil o sdělení zkušenosti. Má smysl si při klasickém pobytu v resortu zaplatit jako výlet rybaření z Dhoni nebo i Big Game Fishing s očekáváním, že si človek 1 den zachytá srovnatelně jako na „rybářských Maledivách“? Mám trochu obavu, aby to nebylo fiasko. Konkrétně resort Vilamendhoo na Ari Atolu. Díky moc. Marek

Ahoj, Ari atol je na ryby výborné místo. Objednej si rybolov s místními rybáři, kteří znají dobré fleky. Můžeš zkusit i noční rybolov, který na Maledivách patří ke špičce Indického oceánu. Bereš si s sebou svoje vybavení?

Michle (Sime) díky za odpověď. Jde o to, že jedu na klasickou pobytovou dovolenou do resortu, takže nebudu mít jinou možnost než si zaplatit přimo tam pouze "výlet" - rybaření. A já právě chtěl vědět, zda někdo nemá konkrétní zkušenost, jakou to mívá úroveň. Zda si to může čuchnout k chytání na rybářskému zájezdu na Maledivy. Nemyslím merliny, stačil by nějaký kranásek :-)

Takže ani vybavení mít nebudu, maximálně si můžu vzít nějaké nástrahy. Fungujou tam třeba i pilkry z Norska?

Ekonomicky to samozřejmě je blbost, ale to je i ten samotný pobyt :-) Jedu tam si odpočinout a napadlo mne jen si to jeden den zpestřit.

Je to pro více lidí a rozpočítává se to asi na 4 lidi, teda pokud je seženeš.

Pro mě je trochu problém strávit 11hodin v letadle, a proto myslím, že už tam jedu naposledy. Vyloženě pouze rybářské Maledivy mě ani moc nelákají, to radši Soroya :-) Kvůli Soroye jsem Ti před časem volal a chci se zastavit probrat pár věcí. Zavolal bych příští týden.

Každý resort má dohodu s nějakou big game lodí. Kde můžeš trolovat nebo vláčet (popovat). Je potřeba počítat s vyšší cenou kolem 600USD za cca 6hodin vyjížďku. Pilkry z Norska fungují, hlavně ve fluo barvě. Vybavení mají na lodích, takže nemusíš nic tahat s sebou. Na recepci ti dají tip jakou loď si objednat. Detaily probereme osobně u mě, zavolej, kdy se stavíš.

Ač se to zdá neuvěřitelné, tak i na Maledivách se občas pracuje. Tady se pokládá nový rozvod vody.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!