Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 633 odpovědí. Do diskuze (69 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 6 roky a 10 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 631. až 634. (celkem z 634)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ahoj všem, rád bych poprosil o sdělení zkušenosti. Má smysl si při klasickém pobytu v resortu zaplatit jako výlet rybaření z Dhoni nebo i Big Game Fishing s očekáváním, že si človek 1 den zachytá srovnatelně jako na „rybářských Maledivách“? Mám trochu obavu, aby to nebylo fiasko. Konkrétně resort Vilamendhoo na Ari Atolu. Díky moc. Marek

Ahoj, Ari atol je na ryby výborné místo. Objednej si rybolov s místními rybáři, kteří znají dobré fleky. Můžeš zkusit i noční rybolov, který na Maledivách patří ke špičce Indického oceánu. Bereš si s sebou svoje vybavení?

Marin
    Účastník
    (52 odpovědí)

Michle (Sime) díky za odpověď. Jde o to, že jedu na klasickou pobytovou dovolenou do resortu, takže nebudu mít jinou možnost než si zaplatit přimo tam pouze “výlet” – rybaření. A já právě chtěl vědět, zda někdo nemá konkrétní zkušenost, jakou to mívá úroveň. Zda si to může čuchnout k chytání na rybářskému zájezdu na Maledivy. Nemyslím merliny, stačil by nějaký kranásek 🙂

Takže ani vybavení mít nebudu, maximálně si můžu vzít nějaké nástrahy. Fungujou tam třeba i pilkry z Norska?

Ekonomicky to samozřejmě je blbost, ale to je i ten samotný pobyt 🙂 Jedu tam si odpočinout a napadlo mne jen si to jeden den zpestřit.

Je to pro více lidí a rozpočítává se to asi na 4 lidi, teda pokud je seženeš.

Pro mě je trochu problém strávit 11hodin v letadle, a proto myslím, že už tam jedu naposledy. Vyloženě pouze rybářské Maledivy mě ani moc nelákají, to radši Soroya 🙂 Kvůli Soroye jsem Ti před časem volal a chci se zastavit probrat pár věcí. Zavolal bych příští týden.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Každý resort má dohodu s nějakou big game lodí. Kde můžeš trolovat nebo vláčet (popovat). Je potřeba počítat s vyšší cenou kolem 600USD za cca 6hodin vyjížďku. Pilkry z Norska fungují, hlavně ve fluo barvě. Vybavení mají na lodích, takže nemusíš nic tahat s sebou. Na recepci ti dají tip jakou loď si objednat. Detaily probereme osobně u mě, zavolej, kdy se stavíš.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ač se to zdá neuvěřitelné, tak i na Maledivách se občas pracuje. Tady se pokládá nový rozvod vody.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 631. až 634. (celkem z 634)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...