Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 633 odpovědí. Do diskuze (69 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 6 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 634)
  • Autor
    Bohumil
    Účastník
    (29 odpovědí)

😀 😀 hoši, nebuďte vypruzený!!! Myslím, že by nás měli ryby spojovat a těšit! Spiš než se tady napadat, by bylo lepší společný akce plánovat a bejt jedna rodina, nevím proč to nejde ?????? Jinak pro upřesnění: „Hektor není kapela, jsme studiovej projekt a hudbu děláme proto, že nás baví! Kapelou jsme mohli být, nabídek na vystupování na hudebních festivalech bylo dost, ale my se nikam netlačíme, vystupovat nechceme, je to otročina za nic, máme každej svůj život…. Znám lidi, co v hudbě něco dokázali a co mi řikali, že děláme hudbu na úrovni nejlepších českých kapel a pro někoho jsme „kapela okresního formátu“. Tak to je, názory jsou různý, já je nikomu neberu, ani nevnucuju…. DEDO je supr pohodovej borec, kteryho si vážím a myslím si, že všechny neduhy na Male během tyhle sezóny odstraní a příští rok bude BOLERO number one :) Už brzy navážeme na poslední video z Male…

Přátelé, hlavně klídek a pohodu.Já si dal s tímhle”okresním formátem” na usmířenou panáčka a doporučuji, kdo máte možnost,udělejte to také. Tome, hlavně zdraví :).

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dopoledne už žádný záběr nepřišel a tak okolo 11,30 jsme to parknuli do laguny na Gaffaru atolu a v 31 stupňové teplotě jsme se asi 3 hodinky koupali a šnorchlovali.Po obědě jsme se pověnovali popingu,ale bylo tak horko a úplné bezvětří,že jsme se čtyři střídali na dvou udicích a byli jsme mokří jak myši.Když už jsme to chtěli vzdát,tak situaci zachránil Kája svým krásným GT.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Po zakotvení opět koupání a pak nám Peťa ukázal super hračku.Snad se mi podaří od něj nějaké videjko získat.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Před večeří ještě úchvatné divadlo které jsme sledovali a dokumentovali nejen my,ale i všichni členové posádky.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

BOHUMIL napsal(a):

Přátelé, hlavně klídek a pohodu.Já si dal s tímhle“okresním formátem“ na usmířenou panáčka a doporučuji, kdo máte možnost,udělejte to také. Tome, hlavně zdraví 🙂

Přesně tak, díky Bojdo 🙂 Třeba si ho na nějakým srazu, nebo fishingu dáme 🙂 Panáčka na okres a pěkný ryby nejen na Veiholmenu…už bysme si ho měli konečně dát i spolu Hombre 🙂

JInak DEDO supr fotky, fandim!! Čus v srpnu na Bakkanu…

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

V noci kromě nezastavitelné ryby padla ještě jedna placka a Black&white snaper.

Od rána trolujeme v horkém počasí zatím bez záběru.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak to byl dnes pařák.Ranní trolling okolo Gaffaru nulový a tak jsme sjeli na Manta point a zase jsem se na ty krásky nemohl vynadívat.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Po obědě bylo tak horko,že jsme se zůstali koupat a potápět na sandbanku až do půl čtvrté.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Potom hodinka neůspěšného poppingu a chvilka trolování na noční místo.Těsně před závěrem zachránil situaci Karel svým pěkným wahoo a hned se stal hvězdou dne a terčem reportérů.

Teď už máme po večeři a rozjíždí se noční lov .

Promiňte mi některé nedostatky v pořadí foto,či nějaké opakovačky.Jsme na úplném severu Male atolu a signál je dost slabý.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Noční lov byl dnes veselejší.Barakudy,placka a několik menších kranasů a kaniců.Bohužel jen do půlnoci,kdy nás proud vynesl z hrany na mělkou vodu.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

V dopoledním trolingu jsme chytili zatím největší wahoo zájezdu.138cm a 16kg.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Po odpoledním koupání a odpočinku nabrali kluci nové síly na náročný noční lov.Ryby byly dnes velmi aktivní a bylo to vidět i na druhové skladbě úlovků.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

V předvečer svátku Josefů se nejvíc dařilo Pepovi a mimo několika menších ryb vytáhnul i dva chňapaly císařské.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zatím se jednoznačně ukazuje,že v tomto horkém počasí v úplném bezvětří ,ryby berou jenom v časných ranních hodinách.Ranní ptáčata si dokonale pomáhala při zdolávání ryb.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Z ranních úlovků hned bylo připraveno na snídani sashimi.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 634)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...