Hasvik, NO
temperature icon 7°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Maledivy 2017

Zde vás budeme informovat o veškerém dění v nadcházející sezóně 2017. Staré vlákno již mělo 350 stran a bylo již nepřehledné. Pro řadu z Vás bude zajímavá informace, že celou sezónu bude na naší safari lodi dělat delegáta Dedo 145, který se už moc těší na lov žraloků a měcounů.

Odpovědět

Zatímco kluci šnorchlovali,tak já jsem hlídal je,Ali loď a rybáci měřili sílu větru

Až do tmy jsme v rozbouřeném atolu hledali klidnější místo na noční rybolov.Vlny byly nepříjemně vysoké a sem tam musel nastoupit živý stěrač Ali aby kapitán viděl na cestu.Kapitán má už třetí den horečku a chvílemi jej za kormidlem musí zastoupit Sono nebo já.Původní kapitánův záměr zakotvit v klidné laguně se mi podařilo zvrátit a teď už běží noční rybolov na plné pecky i na rozhoupaném moři.

Zítra nám hlásí ještě silnější vítr tak uvidíme jak se s tím popasujeme.

Ty vlny to je teda masakr. Teď už má být na Maledivách období sucha, bez deště a věteru. Nebo se pletu?

dedku trochu usmev, jsi tam cely skoprneli.

Až do tmy jsme v rozbouřeném atolu hledali klidnější místo na noční rybolov.Vlny byly nepříjemně vysoké a sem tam musel nastoupit živý stěrač Ali aby kapitán viděl na cestu.Kapitán má už třetí den horečku a chvílemi jej za kormidlem musí zastoupit Sono nebo já.Původní kapitánův záměr zakotvit v klidné laguně se mi podařilo zvrátit a teď už běží noční rybolov na plné pecky i na rozhoupaném moři. Zítra nám hlásí ještě silnější vítr tak uvidíme jak se s tím popasujeme.
    Dedy znám Tě ,když se víc usmíváš.

Ty vlny to je teda masakr. Teď už má být na Maledivách období sucha, bez deště a věteru. Nebo se pletu?

A to je uvnitř atolu! Masakr to musí být na návětrné straně.

Noc na rozhoupaném moři máme za sebou. Večer spousta záběrů od žraloků a rejnoků a později i chňapal a kranas. Po půlnoci už jen malí chňapalové.

Situace je stále špatná. Dnes jsme zůstali zatím na kotvě. Nevyjíždíme ani trolovat a doufám,že nás kotva udrží. Ještě ani zítra nehlásí zlepšení.

Nevzdáváme se a bojujeme s nepřízní počasí.dopoledne v silném proudu a velkých vlnách se povedli tito krásní kanicové.

Odpoledne jsme po vlnách sjeli více na jih a našli jsme i v té neustávající desítce větru celkem slušné místo na noční lov

Žádná bouře netrvá věčně. Přeji vam klidné moře, takové jaké je za tou slečnou. Po bouři bývá excelentní rybolov. Máte se na co těšit.

Žádná bouře netrvá věčně. Přeji vam klidné moře, takové jaké je za tou slečnou. Po bouři bývá excelentní rybolov. Máte se na co těšit.

Bohužel ještě dnes stejný vítr.Noc na 3m vlnách nám toho moc nedovolila.Podařilo se aspoň doplnit zásoby nástrahových rybek a kluci si skupinově zabojovali s cca 70kg plackou.

Dnes ještě celý den desítka vítr.Zkusíme to ještě s trollingem na závětrné straně atolu a už se těšíme na zítřek kdy má vítr zeslábnout.

Prosím o zařazení této ryby.Měla 134cm .Anglicky Hound needel fish

Mám to. Podle mne Jehlice krokodýlí a velmi zdatný jedinec.Chycena při trollingu na chobotnici

134cm jehla krokodýlí, to už je hodně velký kousek.

Doplním jednou nádhernou fotkou Vilíka a jehly.

Opravdu velkej Marlin, Dedo přeji takový kousek až přestane foukat vítr.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!