Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Maledivy 2017

Zde vás budeme informovat o veškerém dění v nadcházející sezóně 2017. Staré vlákno již mělo 350 stran a bylo již nepřehledné. Pro řadu z Vás bude zajímavá informace, že celou sezónu bude na naší safari lodi dělat delegáta Dedo 145, který se už moc těší na lov žraloků a měcounů.

Odpovědět

Glum tom mě to vzal z pusy. Také se tším až se rozepíše Dědo jako očitý svědek celé události. Očekávám vyprávění ve stylu Stařec a moře. :)

Dědo už nás nenapínej, podej hlášení prosím. Čekám na to od rána.

Bud jsou mimo signal nebo to tak oslavili ze nemuzou ani psat.

Vcerejsi nocni rybolov byl velmi slaby.Mimo Filipova lodivoda nebyl zadny slusny zaber,az v  pul treti rano zabrala obrovska placka,se kterou Jindra a Jarda zapasili hodinu a pul.

Po lovu trvajicim az do rannich hodin se mi nevyplatilo jit do postele,tak jsem s nocnimi lovci nachystal trolovaci sety a za svitani jsmevyrazili na Gaffaru.Cestou jsme vymenili kapitana.Po prvni jizde si stary kapitan stezoval na tezke ovladani lode a Sono s Alim se potopili pod lod a z kormidla vyrezali starou sit,kterou jsme cesto nekde zachytili

Po dvou otockac na Gafaru atolu bez zaberu jsem s kapitanem dohodl celodenni trasu a odesel jsem si po probdele noci lehnout.Hned po zalehnuti lod ubrala otacky,coz je znameni,ze zabrala ryba.Vyskocil jsem z postele a na zadni palube uz Michal navijel trolovaci multak a pot se z nej jen tak rinul.Hned bylo poznat,ze jde o velkou rybu.Kdyz se mu ji podarilo dostat bliz k lodi,tak Sono s Alim naskocili do lodky aby mohli rybu vytahnout.Ryba bojovala statecne a jeste dvakrat to otocila ke dnu nez se ji podarilo dostat na palubu.

Ahoj dedy pečlivě sleduji Tvé psaní a už jsem se bál že došla slova.Jinak moc pěkné ahoj Jirka

Z  vytahovani ryby nemam zadne foto,protoze jsem se snazil pomoct.Obrovska radost lovce,blahoprani od vsech ucastniku a hromadne foceni s Marlinem dlouhym 210cm a asi 100kg tezkym nebralo konce.

Fantazie. Mnoho gratulaci lovci i cele posadce.

Po pulhodince gratulaci a oslav jsme se pomalu vratili k rybolovu.Je az neuveritelne jak byly dnes ryby aktivni.Zaber stridal zaber a Wahoo litaly na palubu tak,ze jsem ani nestihal fotit.Nasi plavcici nestihali stirat palubu a byl to jeden velky cirkus.Kdyz jsem videl,ze situace je uz neunosna rekl jsem kapitanovi at nejblizsim prulivem odboci dovnitr atolu.Tam jsme nasli krasne misto na koupani a snorchlovani.Nekteri rybari byli tak unaveni,ze ani neopustili lod a oddychovali.

Dalsi zpravy pozdeji,az zpracuji dalsi fotky.

Dědo díky, to musel být mazec. Úplná rybí agónie. Mrzí mě, že jsem tam nebyl s Vámi. Myslím, že testosteron by se dal krájet!

Ahoj Dedo-pěkný reporty,hezký ryby taháte,hlavně ten Marlin je parádní -gratuluji lovci.Na co zabral ten Marlin jestli to není tajný.Nás laiky zajímá na co berou takový krasavci a způsob lovu,díkess

Ja jsem si sel konecne po 38 hodinach chvilku pospat a nasi hoste se jeli vykoupat a poslunit na krasny sand bank

V okoli sand banku se v kristalove ciste vode dalo nejen koupat,ale s brylemi i prohlidnout tu jedinecnou nadheru.Blizi se ted pulnoc a nasi lovci jsou v plne pernamenci.Ranni zpravy budou opet bohate

Další BIG MARLIN na palubě.! Je to neskutečné, ale Dedo a Michal mají dalšího, ještě většího Marlina než včera. Čekám na fotky a bližší informace. To je začátek sezóny na Maledivách, jaký jsem ještě nezažil.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!