Hasvik, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Maledivy 2017

Zde vás budeme informovat o veškerém dění v nadcházející sezóně 2017. Staré vlákno již mělo 350 stran a bylo již nepřehledné. Pro řadu z Vás bude zajímavá informace, že celou sezónu bude na naší safari lodi dělat delegáta Dedo 145, který se už moc těší na lov žraloků a měcounů.

Odpovědět

Termín je obsazen, už nevolejte. Děkuji.

Tým máme kompletní, letenky zakoupené. Od 4.11. zahájíme online reporty přímo z naší lodi.

Už za 14dní zahájíme reporty z tohoto atolu uprostřed Indického oceánu. Začínáme balit a dokupovat nástrahy.

Dnes mě přišla fotka krásného Wahoo od Martina, který je kousek od Malediv - na Sechelách.

Už se těším na reporty :)  letos jsem ke 30 narozeninám dostal jako dárek od  rodiny Bakkan takže plán ke 40 je jasný :D

Posílám ukázku jednoho z úlovků na Mauriciu :)

Jeden z největších kranasů, co jsem viděl. A takovýho vám přeju na vláčku!

To je mazec Fish, takovej kranas na prutu to je jak tahat se s člunem

Aktuální úlovky z Malediv na povrchovou přílač tzv. popping. Kranasi GT a Tuňák Dogtooth.

Už se těším na reporty :) letos jsem ke 30 narozeninám dostal jako dárek od rodiny Bakkan takže plán ke 40 je jasný 😀 Posílám ukázku jednoho z úlovků na Mauriciu :)

Krásné Dorado, na co zabralo? Rapala nebo chobotnice?

Na trolling máme připraveno spousta nových nástrah, doufám, že budeme stejně úspěšní jako na jaře.

Kamarád Zdeněk posílá svoje úlovky z Malediv. Je tam sice na rodinné dovolené, ale najde si chvilku i na ryby.

Tak at Vam to ted v listopadu vyjde Sime a tesim se na reporty z Male. Nase AF je v ocekavani dne 19.1. 2017 Uz se to pomalu blízi,.... Dedo 145  tesime se na tebe Draku, kup si Pelagic, at ladis do party :) :)  Jinak č.145 je cislo popisne mého baráku, to je náhodicka :) ...cau

Díky Tome. Reporty povalíme sem, jen co dosedneme v Male. Dnes začínám balit. Přípravy jedou na 100%.Kontroluji vešké náčiní, abysme nic nepodcenili.

Včerejší úlovky na popping + jiggin

Peknou vybavicku mate, to budou zdolavacky jedna basen :) no sem zvedavej, jak se otestuje listopad, byla by to pecka navazat hned v rijnu z norska na tropy, zadnej oraz, ale porad chytat,... tak at se vam to povede, drzim pesti,....cau a dobrej let, T.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!