Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Maledivy 2017

Zde vás budeme informovat o veškerém dění v nadcházející sezóně 2017. Staré vlákno již mělo 350 stran a bylo již nepřehledné. Pro řadu z Vás bude zajímavá informace, že celou sezónu bude na naší safari lodi dělat delegáta Dedo 145, který se už moc těší na lov žraloků a měcounů.

Odpovědět

DEDO to napsal uplne presne, proto nebudu v zasade nic komentovat a pridam jenom par fotek... nálada je na lodi dobra i kdyz uz druhej den fouka a prakticky se nedá moc chytat. Ted jede nocni fishing, je tu 22:17 a prave jsme prisli o dalsi minimalne 50kg rybu. Nevydrzela šňura a někde v půlce sloupce praskla :( Jinak ryby přes  50kg lovime každou noc min. 1-2 ks vytáhneme a další kus-dva nedáme...

To, co se v dnesnich rannich hodinach odehrálo zde na severnim Male atolu byl masakr, kterej nezazily ani takový profíci jako DEDO a Kuba. Podrobný info bude behem dne. Jsme vycerpani a jdeme spat...... mame natoceny skvelý video

Nocni rybolov zacal po odpocinkovem dnu pomerne brzy a hned po setmeni se chytili dva pekni cervenacci.Do pulnoci jeste dva zabery od velkych placek a pak nastala chvile pokoje

Tuto noc jsme se dohodli,ze lov se az do rana nebude prerusovat.Vsichni jsme vsak postupne odpadli a nebyt Michala,ktery jediny vydrzel,tak by jsme urcite nezazili tak nadhernou rybarinu.

Ve ctvrt na tri rano se pod nami objevilo hejno GT cek a zabery byly na tri udice najednou.Michal rychle vzbudil Tomase a po chvili poslali kapitana vzbudit dalsi posi!u-Mirka.Ryby braly na kazde nahozeni a po trech zdolanych a nekolika utrzenych kranasech zacal utok tunaku.

Tvrde souboje trvaly az do rozedneni do pul sedme rano.Presto,ze jsme se zdrzovali focenim,rozpletanim a navazovani utrzenych hacku ci chytanim nastrahovych rybek tak jsme zdolali 3 GT nad 10kg ,10 tunaku ,jednu mensi placku cca 20kg a nespocet ryb nam jeste popadalo.

Nechali jsme si jednoGT ,par tunaku na jidlo a zbytek byl vracen do more.

Nocni bojovnici jeste dospavaji a ostatni uz si pochutnavaji na supercerstvem sushimi

Parádní úlovek. Tolik pochytaných tuňáků jsem ještě neviděl. Na co brali, kousky masa?

Dovolím si doplnit Dedův a Tomův bezchybný report. Michal píše: "Na živou nástražku ryba za rybou hodil tam nástražku rana a jízda ve třech lidech na dva pruty sme nestihali."

Kluci nádhera....ještě že jste vydrželi....to musel být pěkný mazec...je vidět,že tam je super parta rybářů.

Pěkně to tam kosíte, aby na nás něco ještě zbylo. Gratuluji k parádnímu úlovku. To musí být žrádlo. Jak se jí to sashimi, to je grilované nebo vařené?

sashimi je syrové maso z tuňáka namáčí se do sojové omáčky nebo různých dipů podle chuti a jí se to syrové,je to pochoutka.

Dědo a Tome moc pěkné reporty posíláte a pěkně si to užíváte jen tak dál.

Chtěl bych se zeptat jak chytáte nástražní rybky a jaký druh,jestli můžeš prosím foto návazce,moc dík

Sashimi je syrovééééé

Sashimi bylo oblíbené již ve starém Japonsku mezi Samuraji. Proč? Syrové plátky zaručeně čerstvého lososa nebo tuňáka  totiž mají jemnou a delikátní chuť. Plátky syrových ryb jsou servírovány tak, aby lahodily oku i chuti, mnohdy mají podobu až uměleckého díla. Sashimi se před konzumací namáčí do speciální sojové omáčky, jako příloha slouží čerstvá zelenina. Kvalitní syrové rybí maso obsahuje zdraví prospěšné látky .

Jen doplním parťaka na lodi DEDO 145 :)

Dnes ve 3:15 místniho času mě vzbudil Ali Šupina, že mě Michal volá na palubu. Se zalepeným zrakem jsem se díval na jeho krásné GT a během chvilky už jsem ho měl na prutu taky a za chvíli další a další záběry...... To DEDO ještě spal a o adrenalinovém ránu nic netušil ani zbytek týmu :)

Po zběsilé jízdě GT-ček a paryb přišla chvíle tuňáků. Po prvním vytaženém bonitu jsem tušil nátěr a poslal kapitána vzbudit i Mirkyho Mlýnka. Tuňáci chodili jeden za druhým až do prvního ranního paprsku. V boji nás podpořil i Dedo, kterej na nic nečekal a aktivně se zapojil :) Byla to nezapomenutelná jízda se zaslouženým ranním drinkem a oslavnou tropickou Hektorovkou :)

....a posledním mým dnešnim reportem je souboj s mega rybou, ktery trval 1,5 hodiny. Stridali jsme se na prute ve 3 lidech a prvních cca. 80 minut šlo o to udrzet rybu na prute. Za celou tuhle dobu se nam nepodarilo ji vytahnout ani o metr nahoru. Až po cca. 80 minutách se ryba pustila a po té cca.1,5 hodine byla venku... bylo to vycerpavajici, páč podobná Mega fish nám před tím po asi půlhodinovem boji zlomila prut,.... sily po těhto každodenních soubojích docházejí rychle.

Jen doplním parťaka na lodi DEDO 145 :) Dnes ve 3:15 místniho času mě vzbudil Ali Šupina, že mě Michal volá na palubu. Se zalepeným zrakem jsem se díval na jeho krásné GT a během chvilky už jsem ho měl na prutu taky a za chvíli další a další záběry…… To DEDO ještě spal a o adrenalinovém ránu nic netušil ani zbytek týmu :)

To mi neříkej,že Dědo spal.......ten nikdy nespí.....jinak super reporty kluci..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!