Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 19°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
přeháňky
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Makrely

1 2 Další »
masar
12.07.2013 ID: 525250

Má někdo zkušenost do kdy na podzim bývají v Norsku makrely ?

0
Odpovědět
otapa
12.07.2013 ID: 1068186

Já byl ve středním Norsku nejpozději v půlce září a bylo jich dost....

0

Odpovědět

Folda
05.09.2013 ID: 1070732

rád bych se zeptal,jak dlouho vydrží chycená makrela,než se bude kuchat? někdo tvrdí,že za 2 hodiny po ulovení se už kazí

0

Odpovědět

Aubi
05.09.2013 ID: 1070749

[citace]Folda napsal: rád bych se zeptal,jak dlouho vydrží chycená makrela,než se bude kuchat? někdo tvrdí,že za 2 hodiny po ulovení se už kazí[/citace]

Čím dřív je makrela zpracovaná tím líp.Každopádně podříznout a vykuchat.Rychle se kazí!!!

0

Odpovědět

vapno1
05.09.2013 ID: 1070796

Aubi, vše je odvislé od teploty ovzduší. Teplota se dá zmírnit vodou v lorně, a vodu měnit. Letos v létě, kdy se teploty pohybovali +- 15°C, nebyl problém mít ryby v lodi 4-5 hod. Samozřejmě odkrvené, ale nevykuchané. Kuchat 150 makrel na lodi, blbost. 10,15-souhlas, ale vždy to není nutné.

0

Odpovědět

Folda
06.09.2013 ID: 1070800

dík, takže hned odkrvit

0

Odpovědět

respi
06.09.2013 ID: 1070804

[citace]Folda napsal: dík, takže hned odkrvit[/citace]:-)samozřejmě ,krev v rybě jako první podléhá hnil.procesu!!!

0

Odpovědět

lacoh
06.09.2013 ID: 1070811

[citace]Folda napsal: dík, takže hned odkrvit[/citace]

[citace]vapno1 napsal: Aubi, vše je odvislé od teploty ovzduší. Teplota se dá zmírnit vodou v lorně, a vodu měnit.[/citace]

Dá sa tomu pomôcť aj tak, že do sáčkov, alebo vaničiek sa dá na noc voda do mrazákov a do rána pripravený ľad sa dá na čln do prepraviek na ich skladovanie do príjazdu do prístavu. Potom netreba ani meniť vodu. ;-)

0

Odpovědět

Folda
08.09.2013 ID: 1070883

díky:-D

0

Odpovědět

stipko
08.09.2013 ID: 1070887

Dnešná skúsenosť: Čo nebolo vykuchane, bolo na brehu vyhodene.

Dnes bolo v Strednom Norsku 20°C

0

Odpovědět

vapno1
10.09.2013 ID: 1070985

stipko, odhaduji, že jste na lodi byli více než 4 hodiny a do lorny pralo Slunce.

0

Odpovědět

Václav Sochor
11.09.2013 ID: 1071013

I na počátku května to řešíme tak, že přes lodnu a ryby je pořád silný hadr namočený v mořské vodě. I když bylo někdy opravdu teplo, že jsme se na lodích svlékali z obleků, tak ryby byly v pořádku a netknuté.Makrely jsou ale daleko háklivější na teplo.

0

Odpovědět

mira.sta
11.09.2013 ID: 1071025

Makrely bereme az cestou domu nebo tesne nez se zacneme vracet je to jistota :-) jinak zalejvat vodou a hadr na bednu

0

Odpovědět

kulik
11.09.2013 ID: 1071027

Vodu v lorně měníme i několikrát a to tak, že ji vylejeme do lodi dáme novou a pak z lodi vypustíme. Mokrý hadr dáváme jen když je modro nebes a svítí plné slunce.8-)

0

Odpovědět

mira.sta
11.09.2013 ID: 1071030

nekdo dava i PETku s ledem, kdyz je jo vedro taky pouzivame

0

Odpovědět

1 2 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.