Pro sezónu 2019 připravujeme nové ubytovací kapacity na Madagaskaru
Pro sezónu 2019 připravujeme nové ubytovací kapacity na Madagaskaru
Radku ne zase, ale spíš stále. Vůbec ho 1.10. neotevřeli, což značne zasáhlo místní polulaci, závislou ze 100% na turistech. Pro svoje kámoše tam jsem musel udělat sbírku, od lidí co tam byly, aby přežili zimu.
Odpovědět
To je strašné, čím dál víc se to někde hroutí, lidé padají do chodoby a řešení v nedohlednu. By mě zajímalo, jak dopadneme se Soroyou v dubnu.
Odpovědět
Místňáci si najali loď a vyrazili na ryby, prej už jim to hovězí nechutná. Tak to chce rybu jako změnu jídelníčku. Jak narazili na kladivouny, bylo po srandě.
Odpovědět
Sem tam na Madagaskar nějaký turista zabloudí, ikdyž je tento ostrov oficiálně uzavřen kvůli Covid 19.
Odpovědět
Velice smutný pohled na Madagaskar, zavřené hospody a bary, kde jsem rád sedával. Nikde nikdo.
Odpovědět
Sportovní rybáři pomáhají chudým vesničanům sehnat něco k jídlu. Nic nepřijde nazmar.
Odpovědět
Krásné úlovky polské skupiny, která byla na Madagaskaru těsně předtím, než byl uzavžen díky Covidu 19.
Odpovědět
Mezi monzumovými dešti se objevila skulina, kdy nepršelo a nefoukalo, tak se kluci jeli podívat po něčem k večeři.
Odpovědět
I přes uzavřené hranice se podařilo polským přátelům dostat na Madagaskar a zachytat si tyto krásné GTčka.
Odpovědět
Takovou langustu byste k obědu sami nesnědli. Na grilu a v omáčce.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...