Pro sezónu 2019 připravujeme nové ubytovací kapacity na Madagaskaru
Pro sezónu 2019 připravujeme nové ubytovací kapacity na Madagaskaru
Tropické šílenství na Madagaskaru pokračuje. Nejúčiněší disciplínou byl jiggin.
Odpovědět
Sezóna na Madagaskaru graduje, jiggin je nejúspěšnější rybářskou disciplínou.
Odpovědět
Sezóna frčí naplno dál! O víkendu přiletí další česká posádka.
Odpovědět
Pár fotek z minulého turnusu. V sobotu nastoupila další česká posádka, ale fotky budou až o víkendu.
Odpovědět
Tropické vody jsou v těchto zimních měsících rybářsky velmi zajímavé .......první den se povedl .Uvidime co dal :-)))
Odpovědět
Pánové a co trolling?
Jen tak budete chytat ty největší ryby ..... jdou vůbec ?
Jiggování je krásná věc, ale bacha na ramenní kloub.........
Odpovědět
Pro Pecana: Na trolling jsme chytali taky, ale šli jen plachetníci, barakudy, wahoo a dogtooth. Jaké největší ryby máš na mysli?
Odpovědět
Tak sem s nimi, ať je vidět jejich zbarvení.......
Mám na mysli plachetníky, marliny a tuňáky vše nad 50 ( 100 kg ).
Nějak mě tu chybí jejich fotografie, a pokud by jste vyfotili úspěšné typy nástrah ( montáží, délky návazců atd. ) na plachetníky, tak to bude krásná třešnička na dortu......
Vím od Michala, že používají trochu jinou techniku. V každé lokalitě se chytá trochu jinak, to co je na Mauriciu standard, za to vás na Kanárských ostrovech pomalu ukamenují....
Odpovědět
Výlet k ostrovu Mitsio za bojovnými kingfish dopadl na jedničku.
Odpovědět
To Pecana: Tady jsou fotky z minulého týdne. Plachetník a Wahoo je na trolling a kanic na jiggin.
Odpovědět
Mnohokrát jsem četl, že slow jiggin funguje nejvíce. Pokud jste stejní amatéři jakou já, koukněte na toto video. A budete mít jasno, wo co go!
https://www.youtube.com/watch?v=fL6hbPQjPZo
Odpovědět
Malá ochutnávka z mé letošní prosincové návštěvy vod Indického oceánu .......ryb neskutečné množství jak do druhu tak velikosti .
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...