Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 72 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 10 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 73)
  • Autor
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

pavlik
    Člen
    (13 odpovědí)

ty fotky jsou bezva, taky bych rad nějaký poslal ale před půl rokem nám vykradli barák i s počítačem, a tam jsem měl všechny fotky uložený:-( toho zmetka co to udělal chytili ale seděl jen 3 měsíce, protože náš luxusní prezident mu udělil amnestii:-S

pavlik
    Člen
    (13 odpovědí)

ahoj leiter nejsem v tomto psaní žadnej profik chci se zeptat jestli ti došla včera ta zpráva 😕

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

došla, v poho, mám ted blázinec.Co je to za destinaci, abych so to místo hodil do google? Kolik by to koštovalo při 2 lidech, kdybychom si hradili celé dopravné?

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

kvlada
    Účastník
    (71 odpovědí)

No nevím nevím,asi toho moc neumím.Letos po osmé a vlkouš,halibut zatím nic.Jezdíme na Averoi.Asi dělám něco špatně a to teorii mám načtenou.Snad letos.Není tu lítost, je mi v Norsku krásně.Jinak nachytáme opravdu dost,ale tyhle ryby se nám vyhýbají.Zdraví a na úspěšné návody se těším.Kvlada

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

kvlada napsal:

No nevím nevím,asi toho moc neumím.Letos po osmé a vlkouš,halibut zatím nic.Jezdíme na Averoi.Asi dělám něco špatně a to teorii mám načtenou.Snad letos.Není tu lítost, je mi v Norsku krásně.Jinak nachytáme opravdu dost,ale tyhle ryby se nám vyhýbají.Zdraví a na úspěšné návody se těším.Kvlada

Ahoj Kvaldo, zkus si tu teorii načíst ještě jednou, pokud o tyhle ryby opravdu stojíš, tak se zamysli jestli nepřišel čas přenechat Averoy začátečníkům a vyrazit dál na sever.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Přesně, jak říká ” northwolf”.Jedu také na sever a doufám, že mi to letos vyjde 2 x.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 73)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...