zdravim, chci se zeptat jaká technika(popřípadě jaká velikost,barva gum, nebo pilkrů) se Vám nejvíce osvědčila, a v jakých hloubkách je hledat?
zdravim, chci se zeptat jaká technika(popřípadě jaká velikost,barva gum, nebo pilkrů) se Vám nejvíce osvědčila, a v jakých hloubkách je hledat?
ty fotky jsou bezva, taky bych rad nějaký poslal ale před půl rokem nám vykradli barák i s počítačem, a tam jsem měl všechny fotky uložený:-( toho zmetka co to udělal chytili ale seděl jen 3 měsíce, protože náš luxusní prezident mu udělil amnestii:-S
Odpovědět
ahoj leiter nejsem v tomto psaní žadnej profik chci se zeptat jestli ti došla včera ta zpráva :-?
Odpovědět
došla, v poho, mám ted blázinec.Co je to za destinaci, abych so to místo hodil do google? Kolik by to koštovalo při 2 lidech, kdybychom si hradili celé dopravné?
Odpovědět
No nevím nevím,asi toho moc neumím.Letos po osmé a vlkouš,halibut zatím nic.Jezdíme na Averoi.Asi dělám něco špatně a to teorii mám načtenou.Snad letos.Není tu lítost, je mi v Norsku krásně.Jinak nachytáme opravdu dost,ale tyhle ryby se nám vyhýbají.Zdraví a na úspěšné návody se těším.Kvlada
Odpovědět
[citace]kvlada napsal:
No nevím nevím,asi toho moc neumím.Letos po osmé a vlkouš,halibut zatím nic.Jezdíme na Averoi.Asi dělám něco špatně a to teorii mám načtenou.Snad letos.Není tu lítost, je mi v Norsku krásně.Jinak nachytáme opravdu dost,ale tyhle ryby se nám vyhýbají.Zdraví a na úspěšné návody se těším.Kvlada[/citace]
Ahoj Kvaldo, zkus si tu teorii načíst ještě jednou, pokud o tyhle ryby opravdu stojíš, tak se zamysli jestli nepřišel čas přenechat Averoy začátečníkům a vyrazit dál na sever.
Odpovědět
Přesně, jak říká " northwolf".Jedu také na sever a doufám, že mi to letos vyjde 2 x.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...