Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 72 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 10 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 73)
  • Autor
    Příspěvky
  • #54877
    Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

    Hoď te sem ještě někdo fotky vlkouška, těch není nikdy dost 😯

    #54879
    Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

    Asi takto?

    #54880
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

    #54881
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

    #54882
    Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

    #54883
    Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

    Švédská trojka po Norsku….

    #54884
    Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

    #54885
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

    #54886
    Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

    JAKABO – Super fotka 🙂

    #54887
    Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

    Nemůžu si pomoct, ale ať má kočka dvě nohy, čtyry nohy nebo ploutve, tak je pořád fotogenická.:-D Supr fotky.

    #54888
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

    Nazdar kamarádi.

    Ještě jsem tuto obludu na prutu neměl, takže letos, kdy se chystám konečně severněji ji na proutku očekávám.Teď k dotazu, jak se vlkouš filetuje, je to stejné jako tresky, nebo…?

    Díky za info

    #54893
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

    Choď na youtube.com a vyhľadaj -fileting volffish. Je tam niekoľko

    videí.Inak to isté ako treska,len kožu má hrubú-dobrá na rukavičky.

    #54895
    vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

    Filetuje se stejně, má výborné bílé maso. Je trochu houževnatější než u všech treskovitých ryb. Podle mně, jedna z nejchutnějších ” norských ” ryb. Kůži v každém případě stáhnout.

    #54896
    kejklik
    Účastník
    (79 odpovědí)

    leiter napsal: Nazdar kamarádi.

    Teď k dotazu, jak se vlkouš filetuje, je to stejné jako tresky, nebo…?

    Díky za info

    Nejlepší a odzkoušený způsob: za hlavou a prsními ploutvemi obříznout kůži kolem dokola a potom klasickýma kleštěma štípačkama stáhnout od hlavy k ocasu jako propocenou rukavici. Pak teprve kuchat. Z kůže se svléknou i hřbetní a břišní ploutve a ocas, zůstane krásně růžovo-bílá ryba v celku.

    #54897
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

    Díky chlapi, že má super maso to vím, jen jsem měl strach z filetování.

    Obavy jste rozptýlili.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 73)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...