zdravim, chci se zeptat jaká technika(popřípadě jaká velikost,barva gum, nebo pilkrů) se Vám nejvíce osvědčila, a v jakých hloubkách je hledat?
zdravim, chci se zeptat jaká technika(popřípadě jaká velikost,barva gum, nebo pilkrů) se Vám nejvíce osvědčila, a v jakých hloubkách je hledat?
Hoď te sem ještě někdo fotky vlkouška, těch není nikdy dost 8-O
Odpovědět
Nemůžu si pomoct, ale ať má kočka dvě nohy, čtyry nohy nebo ploutve, tak je pořád fotogenická.:-D Supr fotky.
Odpovědět
Nazdar kamarádi.
Ještě jsem tuto obludu na prutu neměl, takže letos, kdy se chystám konečně severněji ji na proutku očekávám.Teď k dotazu, jak se vlkouš filetuje, je to stejné jako tresky, nebo...?
Díky za info
Odpovědět
Choď na youtube.com a vyhľadaj -fileting volffish. Je tam niekoľko
videí.Inak to isté ako treska,len kožu má hrubú-dobrá na rukavičky.
Odpovědět
Filetuje se stejně, má výborné bílé maso. Je trochu houževnatější než u všech treskovitých ryb. Podle mně, jedna z nejchutnějších " norských " ryb. Kůži v každém případě stáhnout.
Odpovědět
[citace]leiter napsal: Nazdar kamarádi.
Teď k dotazu, jak se vlkouš filetuje, je to stejné jako tresky, nebo...?
Díky za info[/citace]
Nejlepší a odzkoušený způsob: za hlavou a prsními ploutvemi obříznout kůži kolem dokola a potom klasickýma kleštěma štípačkama stáhnout od hlavy k ocasu jako propocenou rukavici. Pak teprve kuchat. Z kůže se svléknou i hřbetní a břišní ploutve a ocas, zůstane krásně růžovo-bílá ryba v celku.
Odpovědět
Díky chlapi, že má super maso to vím, jen jsem měl strach z filetování.
Obavy jste rozptýlili.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...