Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 22°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 26°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 22°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

lov vlkoušů

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
pavlik
05.03.2013 ID: 525116

zdravim, chci se zeptat jaká technika(popřípadě jaká velikost,barva gum, nebo pilkrů) se Vám nejvíce osvědčila, a v jakých hloubkách je hledat?

0
Odpovědět
Preparator
07.03.2013 ID: 1054877

Hoď te sem ještě někdo fotky vlkouška, těch není nikdy dost 8-O

0

Odpovědět

Doršák
07.03.2013 ID: 1054879

Asi takto?

0

Odpovědět

JAKABO
07.03.2013 ID: 1054880

0

Odpovědět

JAKABO
07.03.2013 ID: 1054881

0

Odpovědět

Doršák
07.03.2013 ID: 1054882

0

Odpovědět

Doršák
07.03.2013 ID: 1054883

Švédská trojka po Norsku....

0

Odpovědět

Doršák
07.03.2013 ID: 1054884

0

Odpovědět

JAKABO
07.03.2013 ID: 1054885

0

Odpovědět

Preparator
07.03.2013 ID: 1054886

JAKABO - Super fotka :)

0

Odpovědět

Franta
07.03.2013 ID: 1054887

Nemůžu si pomoct, ale ať má kočka dvě nohy, čtyry nohy nebo ploutve, tak je pořád fotogenická.:-D Supr fotky.

0

Odpovědět

radek
07.03.2013 ID: 1054888

Nazdar kamarádi.

Ještě jsem tuto obludu na prutu neměl, takže letos, kdy se chystám konečně severněji ji na proutku očekávám.Teď k dotazu, jak se vlkouš filetuje, je to stejné jako tresky, nebo...?

Díky za info

0

Odpovědět

JAKABO
07.03.2013 ID: 1054893

Choď na youtube.com a vyhľadaj -fileting volffish. Je tam niekoľko

videí.Inak to isté ako treska,len kožu má hrubú-dobrá na rukavičky.

0

Odpovědět

vapno1
07.03.2013 ID: 1054895

Filetuje se stejně, má výborné bílé maso. Je trochu houževnatější než u všech treskovitých ryb. Podle mně, jedna z nejchutnějších " norských " ryb. Kůži v každém případě stáhnout.

0

Odpovědět

kejklik
07.03.2013 ID: 1054896

[citace]leiter napsal: Nazdar kamarádi.

Teď k dotazu, jak se vlkouš filetuje, je to stejné jako tresky, nebo...?

Díky za info[/citace]

Nejlepší a odzkoušený způsob: za hlavou a prsními ploutvemi obříznout kůži kolem dokola a potom klasickýma kleštěma štípačkama stáhnout od hlavy k ocasu jako propocenou rukavici. Pak teprve kuchat. Z kůže se svléknou i hřbetní a břišní ploutve a ocas, zůstane krásně růžovo-bílá ryba v celku.

0

Odpovědět

radek
07.03.2013 ID: 1054897

Díky chlapi, že má super maso to vím, jen jsem měl strach z filetování.

Obavy jste rozptýlili.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.