Hasvik, NO
temperature icon -4°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 4°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

lov vlkoušů

zdravim, chci se zeptat jaká technika(popřípadě jaká velikost,barva gum, nebo pilkrů) se Vám nejvíce osvědčila, a v jakých hloubkách je hledat?

Odpovědět

Ahoj, než budeš čerpat z jednotlivých rad, kterých dosteneš určitě mnoho, tak si najdi na těchto stránkách přímo článek Lov vlkoušů, určitě dostaneš mnoho ucelených odpovědí.

ahoj článek jsem si už četl ale chtěl bych se dozvědět ještě něco nového letos jedu na steigen a možná tam už někdo byl a poradími, v norsku jsem byl již 9x a ještě se mi ho nepodařilo vytáhnout, jednou jsem ho měl u lodě ale spadl mi z gafu, a myslím že zabral náhodou, protože byl chycen na peříčko

To Pavlik: Masíčko, jedině masíčko je nástraha No:1 na kočičku

Ano, maso je nejlepší:-P

Nám se také nejvíce osvědčilo maso na magické kouli. Nejčastěji nám brali od 20m do 40m na skalnatých zlomech. Kde se chytil jeden, tak jich tam vždy bylo více.

Určitě doporučuji maso na 60-100g jigovce a klepat po dně . Nebo i na obyčejný pilker přidat kousek masa a taky to funguje . Najdi si na mapě skalnatá místa s výskytem mušlí . Se zásekem nespěchat,ale nechat ji trochu zažrat a pak tvrdý zásek !!! Jelikož kočka má tvrdé patro jak kámen .

Kiki čus. Už ladíš přednášku ? Těším se 8-O

Jo maso je top,ale co píše Kiki,tak taky...

Tato vzala Roybait 250g..ve 30ti metrech..

Červenec 2012

ahoj tam ke komu jezdím já je problém že majitel neni rybář ale farmář, a o vodě toho moc nevi:-( a neumi moc anglicky, takže moc neporadi, a nevim kde pořádně najít mapy mořského dna a vytipovat dobré lokality, a maso je lepší z tresky nebo makrely?

Taky záleží na lokalitě. na jihu číču jen tak nepotkáš, ve střednim Norge náhodou, víc na sever je větší šance. Je mi jasný, že je možný je chytit i níž, ale nejni jich tam tolik.

Souhlasím, ale svojí největší kočku jsem právě viděl u Bergenu. Dole jich sice není tolik , ale když jsem jí viděl tak jsem čuměl jak puk :)

Přesně jak píše kikibut,skalneté dno,mušle,kraby,to tahle krásná rybka hledá,já jsem se s vlkoušem setkal až na lofotech,strašně jsem ho chtěl vždycky ulovit.Můj první kus byl na klasický švéďák na trojháku červená bužírka a cár masa z kelírka,nic nebralo,tak jsem si zapálil cigáro a jen tak ťuky ťuky o dno,žádné brutální pilkrování,ale jen tak 30cm nahoru dolu a najednou ztěžknutí,sekl jsem,a celou dobu si říkám,zas nějaká chaluha,až pod lodí koukám vlkouš a krásnej,skutečně jeho zdolávání kolikrát připomíná heverování čehosi bez zápasu,druhý den,to samé místo cca 40m,vláčák,hlavička 100g,červený tvistr a technika stejná,ťuk ťuk,další)...Nevim,mám pocit,že se jim ta červená nějak líbila

Loppa sandland ve 3 v noci na švéďák.je tam skoro všude písek.šli na všechno.kolega RK vytáhl jednu zakouslou do ocasu gumi.když nas viděla tak si jestě přikousla aby jsme ji lépe dostali do lodi.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Jsme ze Soroya asi 5 dní...
Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....