Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Lov Polacků na přívlač

• Toto téma obsahuje celkem 33 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 12 roky a 5 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 31. až 34. (celkem z 34)
  • Autor
    Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

kliknis napsal:

Harty napsal: kliknis napsal:

2 Harty

Dáváš ještě na tak slabou šňůru taky vlasec?? Nebo už pletenku napřímo s nástrahou??

Jak už jsem psal dříve používání sil. nebo fluo. návazce na kvalitní tenkou šňůru je blbost.To můžu rovnou chytat na vlasec a ušetřím plno peněz.Také jsem vyzkoušel ty návazce ,jak tady někteří propagují .Na hloubku OK.,ale na vláčku na moři pí…….

Já myslel kvůli vázkám víš, abys to líp vyndal. Ale asi to praskne v pohodě v uzlíku u nástrahy viď..

Přesně tak a ještě je větší šance že nástrahu uvolníš,protože můžeš více zabrat.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

2 Harty

Dáváš ještě na tak slabou šňůru taky vlasec?? Nebo už pletenku napřímo s nástrahou??

Jak už jsem psal dříve používání sil. nebo fluo. návazce na kvalitní tenkou šňůru je blbost.To můžu rovnou chytat na vlasec a ušetřím plno peněz.Také jsem vyzkoušel ty návazce ,jak tady někteří propagují .Na hloubku OK.,ale na vláčku na moři pí…….

Já myslel kvůli vázkám víš, abys to líp vyndal. Ale asi to praskne v pohodě v uzlíku u nástrahy viď..

Přesně tak a ještě je větší šance že nástrahu uvolníš,protože můžeš více zabrat.

To je taky fakt, vlasec natáhneš o dva metry a stejně ho…8-O

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Harty napsal: Ahoj s touto šňůrou jsem ještě nechytal a chtěl bych jí zkusit.Přemýšlím o průměru tak 0.8,0.10mm.Nosnost na lehkou vláčku je dostačující.Jak se šňůra chová?Jak řeže vodu?Co uzlíky nekloužou?Používáš jí jen na moři nebo i u nás a co na ní chytáš?Dík.Jindřich.

Nechytal jsem z lepší šňůrou.Protože je dražší,tak jsem hned nekupoval menší průměr.To se změní příští rok.Přemýšlím o0,06 nebo0,08mm.Ta 0,06 má pevnost 10,6kg,to jiné šňůry mají takovou pevnost v průměru mnohem větším.

A chytáš s ní jen na moří nebo i u nás?Myslím že při udávaných nosnostech 0.08 stačí ažaž.A vážeš karabinku nebo rovnou jigovou hlavičku.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

A chytáš s ní jen na moří nebo i u nás?Myslím že při udávaných nosnostech 0.8 stačí ažaž.A vážeš karabinku nebo rovnou jigovou hlavičku .:-)Chytám na ni i u nás,ale letos jsem ještě nebyl.Používám karabinky.Hodně střídám nástrahy a stále je převazovat, to se mi nechce.Někteří to tak dělají.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 31. až 34. (celkem z 34)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Lov Polacků na přívlač

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...