Nevíte někdo cenu na trajektu Oksfjord-Bergsfjord-Sortverrfjorg? Také by mě zajímalo zda se cesta na tomto trajektu dá zaplatit kartou.Díky.
Nevíte někdo cenu na trajektu Oksfjord-Bergsfjord-Sortverrfjorg? Také by mě zajímalo zda se cesta na tomto trajektu dá zaplatit kartou.Díky.
Pokud víš,jaká společnost to jezdí,tak není vůbec problém si to zjistit na netu.My letos jedem ůplně jinak a všecko sem si to našel na netu,potom sem si ty ceny ověřil meilem přímo u společnosti co nás na trajektu poveze,všecko klaplo a ceny sa shodly.
Odpovědět
Oksfjord-Sortverfjord jezdí společnost Finnmark Fylkesrederi og Ruteselskap AS, http://www.ffr.no e-mail: info@ffr.no tel. +47 78 40 70 00. Cenu pro auto nemám u sebe,případně dodám. Zpět jsem jel sám a cena za jednu osobu byla loni v červnu 70 NOK. Sólo bez auta.
Odpovědět
To Jonas:
Diky za kontakt. Zjistim tak vse potrebné. Jinak uvitam rúzné jiné informace o této lokalitě. Jedu tam prvně.
Odpovědět
To Armin: Oksfjord-Sortverrfjord VW Transportér +4 osoby 352 NOK.
Odpovědět
To Armin: loni jsem platil Ford Transit + 5 osob 472 nok. Ahoj Jenda
Odpovědět
Loppa : Sor - Tverfjord a Sandland - pokud někdo jedete v tomto týdnu - od 17.8. 2015 na některou z těchto lokalit, tak buďte připraveni na to, že minimálně do pátku 21.8. 2015 včetně vůbec nejezdí z Oksfjordu do Sor-Tverfjordu trajekt - tedy ani zpět. Jediná možnost je plavba velkým katamaránem, to ale bez možnosti přepravy vozidla. Důvodem je rozšiřování kotviště trajektu. I kdyby jste se na trajekt s autem nalodili, nekompromisně vás i s ním vylodí v Bergfjordu. Místní pronajímatelé - jak v Sor-Tverfjordu tak i na Sandlandu mají údajně přepravu osob z Bergfjordu zajištěnou vlastní lodí - Kvernem - tuto informaci nemám zatím potvrzenou.
Odpovědět
Ještě výše uvedený příspěvek doplním o informaci, že je dobré si v současné době tento trajekt rezervovat, protože mívá s ohledem na převoz nákladních vozidel, které vozí materiál na rozšíření přístavu omezenou kapacitu. Rezervace mailem na hasfjord@boreal.no a do mailu uvést datum, typ a rozměry vozidla, počet osob a jméno řidiče. Potvrdili mi to nečekaně do druhého dne :-).
Odpovědět
Údajně nejezdí trajekty z Oksfjordu v časy uvedené v jízdním řádu - prý porucha trajektu? Neví někdo, do kdy bude tento stav? Chtěli jsme jet 4.9. v 8:20 z Oksfjordu do Bergsfjordu. Takto je i do Hasviku... Díky za případné info přeci jen to je komplikace, když po více než 3000 km musíte čekat na trajekt, který třeba nepojede nebo až druhý den.
Odpovědět
Máte odpověď v SZ.Nam se to stalo loni v kvetnu. Cekali sme na ranni trajekt jenom my. Rekli nam ze trajekt nepojede pro poruchu motoru a nevedi kdy to spravi. Pak sme vylozili dodavku na osobni lod a auto nechali v pristavu. Vecer prijel trajekt normalne. Myslim si ze se o zadnou zavadu nejednalo. Letos jel trajekt nacas.
Odpovědět