Hasvik, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Loppa Sandland – hledám 4 do party

Hledám 4 do party k panu Zapovi.nám se to letos rozpadlo a chtěl bych někam vyrazit.

Volné termíny prý ještě nějaké jsou.Přidá se někdo?tenhle transit k dispozici

e.mail. radylanger@centrum.cz

Odpovědět

Díval jsem se že ten srpen nejsou s nowegian spáteční lety.mě je jedno který měsíc by se jelo ale na sandland se začíná od června.je to myslím jejich 1 sezona. už mají rezervace. volné termíny ale jsou.kdy je tam volno ví Sim a ten včera letěl na Maledivy.nevím jak to má když tam není jestli by nám je někdo řekl.

Dnes jsem uhradil zálohu na termín 1.6 až 10.6.2012. Měli by jsme být v této lokalitě první z tohoto webu takže po návratu podáme info. Pane Zapo budu se těšit,že se potkáme osobně. Milan

[citace]Radyn napsal:

No je potřeba dát dohromady partu a dohodnout se Simem kdy je volný termín na lopě a vyrazyt.ale letos 2012[/citace]

Doufám, že se na mě Radyn nebude zlobit za to, že jsem do toho vložil trochu své iniciativy a napsal panu Zapovi ohledně volnýho termínu. A tak se stalo, že máme zatím předběžně zablokovaný termín od 1.8. do 10.8.2012 s možností nástupu již 31.7.

Takže konkrétní termín je navržen, pánové vyjádřete se.;-):-P

Pane Zapo tento rok už vybranou lokalitu máme, ale v roce 2013 Vás určitě navštívím. Jenda:-)

[citace]Radyn napsal:

Ještě jedna věc se objevila,auto mám pro 5 a na chatě by bylo nejlepší, aby nás bylo 6

kvůli ceně.šestý dobrodruh by mohl doletět s batůžkem do Alty.Tam by jsme ho vyzvedli a pohoda je zajištěna.

Ještě prý nám schází jeden nebo dva do auta, nikomu se to nehodí?

[/citace]

Hned bych jel kdyby bylo nastřádáno :-D

[citace]komik napsal:

Mohl by tam jet i začátečník, vláčkař z Aure? Mám jen vláčecí prut do 50g. Cena je o dost vyšší než ve stř. Norsku, proč? Pokud to není náročné na výbavu, tak bych se pokusil schrastit prachy dohromady.[/citace]

Tak co pane Komik, pan Zapa vám udělal perfektní nabídku na zapůjčení rybářské výbavy jako pozornost podniku, co se týká ceny je to tak, že čím severněji tím je cena vyšší, ale i lodě kvalitnější, podívejte se jaké luxusní jsou v nabídce, takové se ve střením Norsku u vůbec neobjevují.

[citace]Radyn napsal:

Hledám 4 do party k panu Zapovi.nám se to letos rozpadlo a chtěl bych někam vyrazit.

Volné termíny prý ještě nějaké jsou.Přidá se někdo?tenhle transit k dispozici

e.mail. radylanger@centrum.cz[/citace

Já jedu se svou partou v květnu a letos bych to dal klidně dvakrát :-P.

Máte vypočtenu cenu na osobu... ubytování,lodě,doprava ???

Díky za odpověď. Výbavu mám a snad taky nějaký zkušenosti:-E

Tak už je nás 5.termín máme od 1-10.8.nastupovat budeme 31.7.Hledáme jednoho který by doletěl na sever jen s batůžkem.věci by jsme mu všechny vzaly.Od pana Zapy mam slíbenou pomoc s vyhledáním nejlepšího a nejlevnějšího spojení.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!