Hasvik, NO
temperature icon -7°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Loppa Bergsfjord

Soroya má skreiové hody jak jste na tom na Loppě?

Odpovědět

Veliká gratulace. To muselo být adrenalinu! A spálených kalorií, kam se na to hrabe hodina v posilovně...

Parádní kousek. Když se daří tak se daří. Petr

Hynku, na co zabral? Na rybu nebo na vláčku na gumu?

Zabral na gumu Atoca 20 cm modro stříbrná, tyhle gumy se mi hodně osvěčili se 100 gramovou hlavičkou od Honzi Dufka agresor max je to skvělá kombinace za málo peněz na hlobky do 50m pokud moc nefouká to funguje dobře oproti velkým těžkým gumám.

Parádní úlovek na vláčku👍 Gratuluji. Kde jsi ho zapřahnul?

Za Sildou směr Soroy je u šelfu kopeček 35m, je to hodně známé místo, dnes tam kluci z moravy chytli dva kousky.

Letošní sezóna skrei je opravdu dlouhá, hodně tresek je stále plných jiker, ryby se  drží na šelfu ve velkých hejnech. Včera mě poprosili lyžaři z Nového Zélandu, jestli bych je vzal na ryby, že ještě nikdy nechytali, po čtyřiceti minutách na šelfu a dvou plných bednách tresek mi řekli, že už jim to stačí a že chtějí spátky,  ještě nikdy jsem na tak krátkou dobu na ryby nevyjel, tak jsem se jich zeptal proč už nechtějí chytat, řekli, že toho víc nesnědí a že nechtějí rybám ubližovat, jen tak pro zábavu.

Páteční den byl jak ze žurnálu, slunečno s minimálním větrem. Šelf kolem Sildy je stále plný ryb, po čtyřech hodinách lovu bez elektriky jsem byl zcela vyčerpán.

Zkoušíte i halibuty na maso, nebo jen gumová ryba?

Zatím Jsem chytal jen na gumy, ale příětě už okovám i kelera, mám takovou zkušenost, že do konce června celkem dobře fungují gumy, ale od července to daleko víc bere na kelery.

Láďa řádí na Loppě

Ahoj všem kdo teď míří do Bergsfjordu. Aktuálně to tu kouše, za tři vyjížďky  9 halibutů a nej. 165cm. Mám pocit, že nechytit zde halibuta snad ani nejde. Opravdu, tento rok bude podle mě TOP. Kdo by chtěl využít toho, že tu právě jsem a chtěl by si nějakou tu placku chytit, uvolnil se termín na modrý dům od 3.6 do 13.6 za super cenu. Kdo by měl zájem volejte 775378416 a dáme jim společně na prdel :))

Ve čtvrtek už budu sedět s tebou na lodi,tak se nachystej😄

Nádherné počasí s teplotou okolo dvaceti stupňů, ryby berou, prostě pohoda.

Dnes se klukům z Finska povedl halibut 42 kg a další krásné ryby.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!